לונדון לא מחכה לי :)

תשובות

הייתי בלונדון באוקטובר האחרון. אין שום בעיה להביא את הלקים, אבל תמיד עדיף לעטוף אותם היטב (זה שקול ללהביא מוצרי איפור תכל'ס). עדיף שלא תשימי אותם בתיק שעולה על המטוס. לקים שחיפשתי: אופי, אסי - המחיר בסביבות התשעה פאונד אם זכרוני אינו מטעה אותי (קצת יותר מ-50 שקלים) ולכן לא שווה את הייבוא, לטעמי. גם המבחר לא יותר מדי גדול. לקים שרכשתי בלונדון אבל אין בארץ - DOVIMA של נארס (תכל'ס סתם אדום, המריחה נהדרת), RUTHLESS ו-RAMPAGE של אילמסקה. המחיר בשמיים - 12 פאונד (קצת יותר מ-70 שקלים היום) אבל לא הסכמתי לוותר על לקים מיוחדג'ים. את שתי החברות, כמו עוד הרבה חברות יוקרתיות, אפשר למצוא בסלפרידג'ס אשר על אוקספורד סטריט. לא רחוק מהם יש את ג'ון לואיס ודבנהאמס, שהם בתי כלבו דומים (אילמסקה נמכרת רק בסלפרידג'ס). אם אני זוכרת נכון, ראיתי בלונדון (בג'ון לואיס) סטנד של nail inc.

רחלי ג

New member
ג'יני, יש לך שם מכל וכל. הכל. תמצאי מה שיתאים

לך העיקר שתהני מהחיפוש והמציאה ותבואי לדווח אגב,התשובה שקיבלת מבלוגאופנה נהדרת.

pie and cactus

New member
כנסי לבוטס

יש סניף בכל פינה והם מחזיקים לקים עממיים. למעשה, כנסי לכל פארם שנקרה בדרכך, ותמצאי דברים מעניינים.

JAP Noa

New member
למה לא לשים בתיק שעולה על המטוס?

(אני בחייייים לא רוצה לשים במזוודה. הכל יישבר.
)

4LeafClover

New member
רוב חברות התעופה,

לא נותנות לך לעלות למטוס עם נוזלים. לק זה נוזל..

JAP Noa

New member
אבל יש חוקים..

בקבוק מעל לככה וככה..לא? האמת שאם העלתי על מטוסים של חברת תעופה אמריקאית גם דאודורנט וגם בושם אז אני לא ממש דואגת..וגם זה קטן..לא? אבל אם את אומרת..איך מאכסנים את זה במזוודה?

4LeafClover

New member
בדיוק כמו שמאחסנים שמפו

בקבוק שמפו עלול להתפוצץ בתיק, ולהשפך.. במקרה של לק זה לא יתפוצץ, אבל כדי שזה לא יפתח וינזל, פשוט תעטפי בשקית ועוד שקית ועוד שקית..

4LeafClover

New member
ברור שזה לא ידידותי לסביבה.

כשאני טסתי, לקחתי שקיות ידידותיות לסביבה. אין כל כך ברירה, אם את לא רוצה מזוודה מלאה בלק/שמפו. סה"כ ניסיתי לעזור.
טיסה נעימה.

רחלי ג

New member
רק במזוודה.תארזי היטב.קחי ניילון פצפץ מהבית.

יקחו לך כל נוזל שיהיה לך בתיק בעליה למטוס.חבל. תעטפי בבגדים באמצע.יהיה בסדר. לונדון מחכה לך.

הבעיה הגדולה היא

שהתקנות משתנות כל הזמן, וגם במודיעין של שדה התעופה לא תמיד יודעים לתת תשובה טובה. לפעמים לאירופה אסור נוזלים בכלל, ולפעמים מותר נוזלים שלא עולים על 10 מ"ל כאשר סך כל הנוזלים שיש לך לא עולה על 100 מ"ל. וזה משתנה לפי היעד ולפי הקונקשן, וראיתי המוני אנשים שמשאירים להם בשדה התעופה דברים יקרים. לכן, הפתרון הקל הוא לעטוף היטב ולהכניס למזוודה. אני ואחותי נסענו עם לקים במזוודה, והכלל הפשוט הוא שמה שארוז היטב לא מתנפץ.

למעלה