לונדון, 20/2

יאמה

New member
לונדון, 20/2

הופעה נהדרת ב O2. הייתי שורה רביעית מהבמה ולמרות כל האירופאיים הגבוהים שלפני הצלחתי לראות הרבה מדייב

יאמה

New member
ועוד

הפעם זכרתי לקחת מצלמה. אומנם היא די ישנה ולא משהו, אבל חלק מהתמונות יצאו טובות מאוד בעיניי.

יאמה

New member
../images/Emo99.gif

קצת רגשי- היה רגע במופע שדייב עצם עיניים ושתק, וכל הקהל שאג במקומו. טוב, היו כמה כאלה, אבל באחד מהם היה משהו מאוד מיוחד בעיניי, כאילו שהוא מנסה לספוג את כל האנרגיה הנהדרת הזאת מקהל. אולי בגלל שאוטוטו הם מסיימים את סיבוב ההופעות הזה, הרגשתי ככה, שהוא סופג את האהבה הזאת כדי שתספיק עד לסיבוב הבא, במהרה בימינו, אמן:)

יאמה

New member
ולכל המועדון של מרטין

מרטין שר את FREE LOVE בביצוע נהדר ומרגש.

יאמה

New member
מרטין

אחרי FREE LOVE הוא שר את HOME וכמובן שהיה את הקטע שבו הוא מנצח על כל הקהל, ואפילו שהוא מפסיק, הקהל עדיין לא. זה הפך לחלק מהמופע וכשדייב עלה לבמה הוא הצטרף לתנועות הניצוח ונתן כבוד. היה אפילו ליווי קלידים שהצטרף. אני אומרת את זה כי אני זוכרת שלפני חודשיים דייב מלמל בקטע הזה משהו שנשמע אז כמו די, מספיק, בואו נמשיך הלאה. אבל כנראה הוא התרגל

יאמה

New member
וקצת אוירה

בשיר policy of truth היו המון!!!!!! בלונים שהתעופפו מסביב. נראה שאחרי כל הופעה הקהל הכין שיעורים ובא מצוייד עוד יותר.

יאמה

New member
ובמיוחד לפורים

חוץ מהבלונים היו גם כמה אנשים שהסתובבו עם כתרים ואחד גם עם גלימה. אנשים מסביבי לא רק שרו אלא גם ידעו בדיוק איזה צעקה או מילמול דייב מוסיף ושרו גם את זה. אני מתכוונת לדברים בסגנון של that's right וכאלה. הזכיר לי קצת את הסרט The Rocky Horror Picture show.

יאמה

New member
לפני ואחרי המופע היה המון בלאגן

בגלל קויי תחתית שלא פעלו, מעבורת שהתקלקלה...בדרך חזרה היה אפילו יותר גרוע. צריך לדמיין 20,000 איש עומדים בתור לאוטובוס. שוטר עצבני התחיל להחטיף מכות לבחור שעמד לידי וקיטר על חוסר הסדר... יצא לי להסתובב ברגל באמצע הלילה בלונדון ולראות כל מיני כמוני שחוזרים מהמופע ולא מוצאים תחבורה ציבורית. הזוי.

יאמה

New member
גם חגגנו יומולדת לPeter Gordeno

הקלידן . אחרי שדייב התאכזב מהשירה של הקהל פיטר ניסה לעזור וניגן לכבוד עצמו את יומולדת שמח.

westend girl

New member
אחלה תמונות. תודה

נראה שהייתה אווירה מדהימה (אהבתי את הבלונים) ולונדון... אחחח לונדון

אין על לונדון!!!! לונדון שולטת!!!

גם בלי דפש...אבל איתם יותר
תמונות מדהימות!!!! תודה על השיתוף
.

piegirl1

New member
תמונות מעולות, כיף לך ולכל מי שהיה שם

אני רוצה עוד!