לונדון......

Dani Ryan

New member
לונדון......../images/Emo7.gif

פוף....... לונדון,לונדון,לונדון....... פוף!!!!! אני רוצה לונדון!!!אתן יודעות למהההההה? טוף...ווסטלייף,בלו,ליברפול(זה ליברפול אבל בשבת הם היו שם אז זה נחשב!) ווקסס....לי,טומי ,מייקל,......ניקי וקיאן שיין...כולם דרכו שם......גם אני אבל דרכתי על אדמה לא יפה כי ארסנל דרכו שם גם אז עכשיו אני צריכה ללכת לדרוך מחדש!פוף!!! אוייי רק עכשיו הבנתי מה זה האיש הכחול הזה שבפורום ווסטלייף מדברים עליו......ג´וינט זה לא סם? אז למה הוא רוצה שאני אצטרף לג´וינט 7?
הוא רומז משהו????? "גם לך יש הזדמנות לזכות באוצר".......לונדון!!!!!!!!!! שירי מצייצת עכשיו ושאלתי אותה שאלה מאוד גורלית בקשר לחיים שלנו..... שאלתי אותה אם אני ולי נתגרש(חס וחסל חלילה וחס!!!!!) ואז גם אני ומייקל........עם מי שירי תגור?איתי או עם לי?..???? פוף..... נאו קווסטשין...זה רק המסנג´ר שלי שהתחרפן או של כולם זה ככה? הצלילים זה לא אותו דבר וליד האיש יש דגל כזה ....פוף.... Buttercup (F) i miss you more then i can take - 1 love is all we need להלהלהלהלה.........שירי סבלה אתמול על בשרה את השירה שלי...במיוחד את: doin it doin it doin it doin it all night long.. making it making it makin sweet love... אייי בלו בלו....מתי תלמדו?! טוף לא נורא זה היה ניסיון כנראה לא כל-כך מוצלח להחיות את הפורום... אז תזכרו את הסיסמא: אין גשם בלי עננים!!!!!!!! TOMMY!!!!!יאיי.. LEE!!!!!!! MICHAEL!!!!!! וכו´ וכו´ וכו´...... צ´או להית להית להיתראות היה נעים נעים מאוד...
אז בוא אליי פרפר נחמד...שב אצלי על כף היד... המומיניםםםםםםםםםם המומיניםםםםםםםםםםם שלגיה,שלגיה,נסיכת חלומות...!!

the bra1n

New member
אהההההההההההההה

run run run, ad fast as you can, cos i´m the gingerbread man!

p1nky

New member
וואו

וואט ווז דאט? מה החלטת בסוף בקשר לשאלה הגורלית? יש לי מילה בעניין? דעתי חשובה? אני חושבת שכן. אז for what it´s worth אני רוצה להשאר עם דני. עם לי (חס וחלילה) היה מתגרש ממך אז הוא לא שווה שאני אגור איתו!

Dani Ryan

New member
חחחחחחח........נו...טוף..

שתדעי שהוא מגניב לך בלילה חסה.....
או מה לעזאזל שציפורים אוכלות... אבל נו אם את רוצה איתי ואת מתעקשת.כן כן אני יודעת...זאת אני דניאלה..כאילו איך אפשר...שלא!? איך....
ו....זה היה כי היה לי משעמם וכי יעל ביקשה!

p1nky

New member
חסה?!

אני נראית לך כמו ארנב או משהו? ציפורים אוכלים את הגרעינים המיוחדים האלו. דני, סחטיין על ההשקעה בהודעה הראשונה! צב

Dani Ryan

New member
צבצבצבצבצבצבצבר!!!!

רואה??אני אפילו לא יודעת על מי אני מדברת! כי לי מטפל בך...
ותודה.....זה היה אחד מרגעי האור שהיו לי (מאיפה אני מוציאה את המילים האלו...טוב הבנתי...תודה ליעל!©)

p1nky

New member
צבר!

ככה? זהו, אני עוברת לגוד עם לי! אני לא רוצה שתשאירי אותו למות שם כי תשכחי לטפל בי.

למעלה