לונדון.

סרין

New member
לונדון.

לקראת חופשה קצרה בלונדון, יש לי מספר שאלות: 1. באיזה איזורים הכי כדאי לללון (מבחינת מרכזיות, קלות הגעה וכו´). האם ליד תחנת הרכבת פדינגטון האיזור נעים ולא מגעיל כדרך תחנות מרכזיות? 2. בנוגע להצגות - אילו נחשבות ההצגות הטובות ב-ה´ הידיעה ואיך הכי זול להשיג אליהן כרטיסים? תודה!

KittnPaws

New member
פדינגטון

היה מאוד חביב לישון בפדינגטון וגם לא הפריע לי המרחק כל כך.. ההצגה שאני הכי נהניתי ממנה היתה The complete works of shakespear abridged שמבוצעת ב- criterion theatre ע"י השלישייה המטורפת THE REDUCED SHAKESPEARE company אם לא ראית כשהם באו לארץ

סרין

New member
מרחק?

פדינגטון רחוקה מהמרכז? נוח לישון בארל´ס קורט? איזה איזורים הם המומלצים ביותר ללינה? מאיפה כל השאלות האלו שלי

LLLLL

New member
הצגות בלונדון ../images/Emo129.gif

"שיקאגו" מיוזיקל מופלא, השחקנים מוכשרים בצורה מהפנטת. מאוד נהנתי. "ממה מיה" אם אתה חובב את שירי אבבא. מיוזיקל שסוחף את הקהל (בגלל השירים המוכרים), אחלה שואו, התוכן פחות. נ.ב. האייקון של הגולגולת בכותרת- מחווה לשיקספיר...

piggy

New member
שבוע טוב

היי בתור אחת שלונדון זה הבית השני(אני אזרחית בריטית) גרתי שם וכל המשפחה שלי שם ואני מבקרת שם כל שנה ולשאלות שלך כרטיסים להצגות הם מאוד מאוד יקרות אבל ברמה בנוגע ללינה אין לי מושג כי אני תמיד אצל המשפחה חופשה נעימה אגב יורד שלג בלונדון. פיגי

לונדון

פדינגטון זה נהדר. זה קרוב למרכז. לגבי נצגה את יכולה ללכת הצגה ותיקה כמו פנטום האופרה או משהו חדש יותר. כרטיסים תקני שם יש מספיק מקומות אבל זה יקר

lady_anne

New member
כרטיסים להצגות ../images/Emo35.gif

בככר לסטר סקוור, בבניין המצחיק מאבן עם הגג השחור, בחצי מחיר, פשוט לבוא, לקנות ולהתענג על העובדה שיש עוד מציאות בעולם. אופציה נוספת: הצגות MATINEE בשעות הצהריים. בילוי נעים והנאה צרופה

למעלה