לונה - מי מכיר/יודע?

לונה - מי מכיר/יודע?

ריקוד זוגות - רק נעימה בלי מילים. מישהו מכיר נתקל בריקוד הזה? מירי? מישהו יודע אם במקור יש לזה גם מילים או שזו נעימה בלבד?

לונה - הייתה ואיננה !!

לדין בקר טוב ושבת שלום. הריקוד "לונה" הוא ריקוד זוגות של היוצר ניר דור. הריקוד בזמנו (שנת 99) הופיע כריקוד שלו נעימה בלבד וללא מילים. הריקוד נרקד חודשים שלושה בלבד, ונעלם לבלתי שוב. אני זוכרת שניר הציג את הריקוד שלו בהשתלמות ראשונה ונסיונית שהפיק יהודה עימנואל בשנת 99 ומאז גם עימנואל לא ערך עוד השתלמויות נוספות. ניר דור כמדומני, נמצא כבר תקופה ארוכה בחו"ל ולא רואים ממנו לאחרונה יצירות חדשות. מירי.

ניר דור חי במקסיקו סיטי

עובד כמאבאח בשגרירות ישראל, ועוסק בריקודי עם בקהילה היהודית, השתתף בפסטיבל מקסיקו, בתחרות להקות.

shaffavi

New member
פבלו רוזנברג

באתר האוסטרלי (המקסים, כבר אמרתי?) רשום שם של זמר (פבלו רוזנברג) בפרטי הריקוד Luna. אז יש להניח שהיו מילים. אבל, הגירסה היחידה שאני שמעתי היתה ללא מילים. אז או שהיו במקור מספר גירסאות או שנפלה טעות באתר האוסטרלי. אגב, עוד פרט מעניין שרשום שם: ניר דור הוא שחיבר גם את הלחן..., רק חסר היה שגם ישיר. אם אנני טועה, הוא היה חי בתקופה ההיא במכסיקו עם בחורה שהכיר במחנה ריקודים. ההשפעה המכסיקנית\לטינית ניכרת. אצלנו רקדו את זה כחצי שנה. זכור לי שלאחר כמה חודשי הפסקה, בערב אחד המרקיד שם את זה שוב, וכמובן וכצפוי אף אחד לא זכר שום צעד. מאז - עבר אצלנו סופית לרשימת הנעדרים.

למעלה