לוסי בליל כל הקדושים

tallywood

New member
לוסי בליל כל הקדושים

מישהי פעם רשמה על זה שלוסי סירבה לפתוח את הדלת לילדים בחג ליל כל הקדושים וחלקנו נטינו להאמין שזה המצאה. אז זהו מסתבר שזה אמיתי ביותר וכי מדובר בצוות צילום עם ילדים שנבחרו מראש והם עברו באוקלנד באיזור העשיר שנקרא "mission bay"- איפה שלוסי גרה ואכן היא לא פתחה להם תדלת אבל יש לציין שהיא לא היחידה כי איתה היו עוד כמה סלבריטאים קיווים שעשו מעשה דומה והוכח שהיא אכן היתה בניו זילנד באותו זמן מה אתם חושבים על זה?

ErikaG

New member
אני חושבת ש...

יש לזה הסבר הגיוני כלשהו.. לא נראה לי שלוסי תתנהג כך ללא סיבה..
זאת דעתי..

tallywood

New member
כי מי שערך את הסקר

הוא לא חאר מהעיתון הכי אמיתי "nz herald" והם פרסמו על זה מאמר שלם

ברודי

New member
אני לא מבינה מה זה משנה

כן פתחה לא פתחה למה זה צריך לשנות משהוא? אולי היא בדיוק הייתה צריכה לשירותים? ואולי הבן שלה היה חולה והיא מיהרה לטפל בו? זה כזה מטומטם!! יכולות להיות אלף ואחת סיבות שאנחנו לא יודעים עליהם וגם אם היא עשתה את זה מרוע לב so fu*king what? צ´ה היא בנאדם, גם לה מותר להיות מצבי רוח. פחחח אולי היא התגיירה והחליטה לא לחגוג את החג הזה שלהם....

xenafan

New member
בטח שזה משנה!

זו תרבות, זה חג, זו מסורת!!! יכולות להיות הרבה סיבות אבל אם זה הולך כמו גמל ועושה קולות של גמל כנראה שזה לא דג! :) עדי.

milford

New member
פתחה או לא פתחה את הדלת

אני חושבת שכל העניין הוא בכלל מיותר מבחינת התוכן פשוט משום שלפי מה שהבנתי זה היה צוות צילום וגם כתוב שהם עברו מבית לבית ואני מניחה שלוסי לא פותחת את הדלת בעצמה ושיש לה אנשים שעושים את זה במקומה - עוזרי בית או משרתים משהו כזה ואין שום חוק שמחייב לפתוח את הדלת לצוות צילום - ואם הילדים היו באים לבד ללא צוות צילום אפשר להניח שכן היו פותחים להם את הדלת ואל תשכחו שמפורסמים כמו לוסי לולס סובלים מהטרדות של אנשים שחלקם יכולים להיות מסוכנים ולכן הם צריכים להזהר מאד - אם אני לא טועה היה משהו עם הילד האחרון - ג´ודה - ולכן היא לא מראה אותו בצבור כמו את ג´וליוס - ויש כאן כנראה סיבה לכך אז צריך להבין ולא לשפוט אנשים כאלו ולתת להם לחיות את החיים שלהם בשקט גם הם בני אדם שרק הבדל אחד מפריד בינם לביננו וזה הפרסום שלהם בעקבות העבודה שלהם

tallywood

New member
ג´ודה לא בסדר?

לא יודעת מאיפה שמעת את זה? אבל ג´ודה כבר הוראה בציבור מזמן בהרבה פרימיירות וכאלה. אני לא רשמתי את זה כדי לעצבן או משהו פשוט רציתי לראות מה אתם חושבים על זה! ד"א צוות הצילום הסתיר את עצמו והילדים רק הגיעו לפתח הדלת. שוב פעם בלי לשפוט כי כשאני שמעתי את זה אני גם הבנתי שלוסי בכלל לא הייתה בניו זילנד באותו זמן אבל פתאם אני קוראת ואומרים שהיא כן.

ברודי

New member
כן אבל מצד שני...

אם זה הולך כמו גמל ועושה קולות של גמל וזה לא דג, אז אולי זה למה!

tallywood

New member
ברודי? גן חיות?:)

אני מבינה שאת מנסה להסביר פה משהו אבל אולי תשתמשי במטפורות קצת יותר פשוטות

ברודי

New member
חחחח

ת´כלס אין משמעות אבל כרגע מצאתי משהוא את אני אסביר, ממ... היא (עדי-?-) אמרה בקשר ללוסי שאפשר להמציא הרבה השערות למה היא עשתה את זה אבל כנראה שיש מקור לשמועות (ובקטע הזה היא הכניסה את הגמלים והדגים) ואז אמרתי שמממ... נכון שזה נראה ככה... אבל לא הכול כמו מה שהוא נראה, ויש דברים מעבר שאנחנו פשוט לא יכולים לדעת. מה שגם גמלים דומים מאוד ללמות.

X-na GIRL

New member
בראיון לג´יי לנו לפני כמה וכמה שנים

לוסי נשאלה אם חוגגים את ליל כל הקדושים בניו זילנד והיא אמרה שכן אבל זה לא ביג דיל כמו בארה"ב, ילדים לא יוצאים ודופקים על דלתות כדי לבקש ממתקים. אני משערת לעצמי שהיא פשוט לא רגילה לקטע הזה של ההלואין, ולפי דעתי אם היא היתה בבית באותו הזמן הטיעון הכי נכון הוא שהיא לא פותחת את הדלת לאנשים שהיא לא מכירה, אנשים יש אלפי מטורפים שרוצים להציק לסלבריטאים וללוסי יש שלושה ילדים בבית, אם זאת היתה אני , אני הייתי חושבת שלוש פעמים לפני שאני פותחת את הדלת.

למעלה