לוסי בתוכנית של ג'ימי קימל

xenafan

New member
לוסי בתוכנית של ג'ימי קימל

כנסו עכשיו לפה ותורידו מהמולטימדיה את הקבצים, היא פשוט מהממת וחמודה ואפילו יש קטעים מהכנס שהיה בפסדינה אין לי מושג מי זה ג'ימי קימל אבל הוא מטומטם גדול! תראו ותבינו למה... עדי

shanyz

New member
יווו!! איזה מושלמת!:)

היא כזאת חמודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה ממש לא מזמן.. זה מלפני 4 ימים! =) היא נראית ממש טוב... למרות שאני יותר אוהבת עם שיער שחור ולא עם הצבע הזה:) אבל היא עדיין יפה! וכזאת נחמדה... אני רוצה לראות עוד ראיונות! יש לך קישורים לראיונות שנערכו לאחרונה? כאילו בשנה האחרונה...? וגם של רנה..? אבל במיוחד לוסי!:)

xenafan

New member
הי מצטערת שלקח לי זמן

לא ראיתי מחשב כבר יותר מ12 שעות!!!!!! OK, באותו האתר יש ראיונות של לוסי מכל השנים. תבדקי, אולי יש שם דברים שלא ראית, כמו ההופעה שלה בתוכנית של בריידי (נדמה לי שככה קוראים לו) עם השחקן החמוד הזה שיוצא עכשיו עם ג'ניפר לופז (או בכינויה האחרון J LO) עכשיו, אני הורדתי המון ראיונות שלה מזמן ואני לא זוכרת מאיפה, עשי מה שאני עשיתי (למרות שזה לוקח שעה או שתיים) חפשי ב GOOGLE או ב YAHOO (נקודה COM כמובן) את הצירופים האלו lucy lawless + media lucy lawless + video/s xena+media xena+video/s lucy lawless + klips מבינה למה אני מתכוונת? בהצלחה עדי

*neta*

New member
כרגיל יש לי בעיות ../images/Emo4.gif

אבל יש לי רעיון
...

shiri_b

New member
אני היחידה שרואה את זה

בלי קול????? באיזה תוכנה אתן משתמשות כדי לראות את זה?

X-na GIRL

New member
אוי היא מהממת!!!!!!!!!!!!../images/Emo80.gif

לוסי שלי אל תישתני אף פעם!!!!!!! הג'ימי הזה פשוט מפגר חסר חיים, מה הוא רוצה ממנה? לא משנה העיקר שלוסי החזירה לו כל פעם בגדול!
לוסי שולטת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

X-na GIRL

New member
../images/Emo80.gifהיי דידו!!!../images/Emo80.gif

סורי פיספסתי אותך עכשיו, אני לא רגילה לזה שאת אונליין בשעות שיש בהן אור! אני אתקשר ברגע שאני אחזור מת"א, יש לי כמה דברים לדבר איתך עליהם!! (london wise)
הילה

xenafan

New member
הקובץ ירד לי ב WMP

אבל בטח אפשר לראות אותו בעוד תוכנות. לא מצליחה לראות ב WMP? נסי לעדכן אותו.. אם לא הולך לך אני מוכנה תמיד לתת עוד עיצות אבל אני חושבת שהן לא ממש חוקיות בפורום הזה אז כתבי לי למייל שלי. עדי

ברודי

New member
רק עכשיו ראיתי ../images/Emo9.gif

היא חבל-על-הזמן מהממממת!!!! וגם הבגד שלה מדהים! (לשם שינוי *אהם* *אהם*) הג'ימי הזה באשכרה מגעיל. והם הסתלבטו על מעריצים
... למה היא מופיעה בתוכניות מפגרות כאלה?!

למעלה