לוסי ב"פנאי פלוס" השבוע. מישהו יודע מאיפה התמונה הזאת?
X X-na GIRL New member 24/1/02 #5 התמונה מהבכורה של "the gift" שחכתי איך קוראים לסרט בעיברית. אם מישהו רוצה אני יכולה לסרוק.
N *neta* New member 24/1/02 #6 רואה בקלפים, קוראת בקלפים משהו כזה... וישנן 2 תמונות בפנאי פלוס האחת בעמוד 78 והשניה ב28.
א אלעד אברון New member 24/1/02 #8 וויליאם גרגורי היל????? וויליאם גרגורי לי! אם האנשים הנחמדים מפנאי פלוס קוראים את זה, תפנימו!
X XenaBoy New member 24/1/02 #9 לאיזה נשק הכוונה ?../images/Emo55.gif סליחה על הבורות אבל בצורה של איזה נשק עוצבו האבנים? בטח של הצאקראם... לא !? אספי
לאיזה נשק הכוונה ?../images/Emo55.gif סליחה על הבורות אבל בצורה של איזה נשק עוצבו האבנים? בטח של הצאקראם... לא !? אספי
י ילדת נצח New member 26/1/02 #10 אני חושבת ש.. ראיתי את הקטע הזה אבל אני לא כל כך זוכרת נראה לי שלרנה עשו את הסאיס וללוסי את הצ´קראם, אבל אני לא מאה אחוז בטוחה
אני חושבת ש.. ראיתי את הקטע הזה אבל אני לא כל כך זוכרת נראה לי שלרנה עשו את הסאיס וללוסי את הצ´קראם, אבל אני לא מאה אחוז בטוחה
ז *זינה* New member 26/1/02 #11 אהה... איזה יופי... ../images/Emo12.gif ללוסי עשו שרשרת צ´אקרם במיוחד בשבילה... וואו... גם לי...