לוסי ב"תהרוג אותי וזהו"

לוסי ב"תהרוג אותי וזהו"

השניה סיימתי לראות את הפרק. לוסי שיחקה שם נערת ליווי ואין מה לעשות, היא פשוט מצחיקה בטירוף... בכלל, זו אחת הסדרות הכי מצחיקות שיש היום.

danlian

New member
מה שאמא שלי חושבת על לוסי לולס

הסתכלתי חלק מהפרק עם אמא שלי והיא אומרת שהmannerisms של לוסי לולס הן גבריים ולפי דעתי זה לא ככה. יש לה פשוט לפעמים הבעות כאלה מוזרות על הפנים אבל סך הכל היא בסדר . כושר המשחק שלה לפי דעתי השתפר בצורה משמעותית במשך השנים .

milford

New member
תהרוג אותי וזהו

אל תהרגו אותי אבל אני לא רואה בסדרה הזו כסדרת מופת מצחיקה במיוחדת - אם כבר סדרה מצחיקה אז דווקא הסדרה "כולם אוהבים את ריימונד" היא מצחיקה וכ"כ נכונה וגם אצלנו יכולים להבין היטב את ההומור השנון שלהם. ובקשר ללוסי ולמשחק שלה בסדרה "תהרוג אותי.." לדעתי בזבזו אותה שם והטקסט שנתנו לה לא היה מספיק טוב ולא היה בו "בשר" משהו חסר ויש הרגשה שלא ליהקו אותה כמו שצריך ויש הרגשה שלא גמרו עם זה כלומר, יצאתי בהרגשה שהיה אמור להיות המשך אבל זה לא המשיך והפסיקו את זה באמצע. זו ההרגשה שלי - ומעניין אותי לדעת איך היא היתה בשני הפרקים של תיקים באפלה?

על טעם וריח...

טוב אין כל כך מה להתווכח על איזו סדרה מצחיקה, לטעמי "תהרוג אותי וזהו" מצחיקה ושנונה הרבה יותר מ"כולם אוהבים את ריימונד" שהיא מעין קומדיה פרווה, כזו שכל המשפחה יכולה לראות ביחד, בלי "שיניים". בקשר ללוסי ב"תהרוג אותי" - אני חושבת ש"גבריים" זה ניסוח לא נכון. כלומר, לוסי היא מטבעה קצת גדולה על הקאסט שם פיזית, והתפקיד שלה היה של נערת ליווי קצת בהמית באמת. מה שממש הפריע לי היה המבטא, הוא לחלוטין חסם אותה מבחינת האינטונציה ואיך שהיא עיצבה את התפקיד. אסור גם לשכוח שהיא לא שחקנית ראשית שם; זו הייתה אולי קצת ירידה ברמה מבחינתה כיוון שכאן היא לא היתה במרכז והעלילה לא סבבה סביבה. יכול להיות שזה מה שגרם להרגשה של תפקיד בלי "בשר". ובקשר לעניין ההפסקה באמצע - זה תמיד ככה בסדרה הזו. מתרגלים, זה לא כל כך נורא. :) לטעמי בתיקים באפילה התפקיד שלה היה פחות מוצלח - ואני אומרת את זה בלב כבד, בתור מישהי שהעריצה שנים את הסדרה הזו... (זה לא אותו דבר בלי מאלדר ואין מה לעשות).

Cally1

New member
לא ראיתי.

כמובן שיש לי ייס. אם כבר לדבר על סדרות מצחיקות,אני אדבר על קלאסיקות-3 בדירה אחת או עובדות חיים.כל פעם הורגות אותי הסדרות הישנות האלה:) ואל תשכחו שהפרק הזה של תהרוג אותי וזהו היה לפני הרבהההההההה שנים ובטוח שאין מה להשוות בין זה ותיקים באפלה. אגב,מתי העונה הזאת של תיקים באפלה באה ארצה?

מישהו הקליט את לוסי ב"תהרוג אותי"?

הלוואי הלוואי הלוואי, אם מישהו הקליט בבקשה שיגיד לי!!!! פספסתי את זה :(

shiri_b

New member
אני, ומכיוון שאנחנו מאותה עיר יהיה

קל להעביר את זה

milford

New member
אין וויכוח

נכון, על טעם וריח אי אפשר להתווכח - לטעמי "כולם אוהבים את ריימונד" וגם שלושה בדירה אחת בזמנו הן סדרות טובות ומאחר ובהן יש משהו שנוגע בי ואני רואה את תהרוג אותי וזהו אבל זה לא "נוגע" בי כמו הסדרות האחרות כך שזה באמת עניין של טעם וריח. מאחר ואני לא שומעת טוב אז אני לא מצליחה לשמוע מבטאים כך שאין לי דעת בעניין הזה. וייתכן בהחלט שהעובדה שהיא לא משחקת בתפקיד ראשי בפרק הזה גרם למשחק שונה - בזה יש לי הסכמה אתך. והפאנץ´ ליין של הפרק הזה לא היה מוצלח במיוחד לטעמי. ושוב חזר לנו הטעם והריח ועד כמה שהבנתי ללוסי יותר קל לשחק בקומדיות מאשר בסדרות רציניות לכן די התאכזבתי מהפרק.

LLRO

New member
אני כל כך מבינה אותך...

הראתי לאמא שלי את התמונות הכי יפות שמצאתי, את התמונות הכי יפות בעולם של האישה הכי יפה בעולם ולא משנה איזה תמונה הראתי לה, בכל התמונות היא אמרה שלסי לא יפה, היא אמרה שיש לה פנים גסות... גסות... היא אמרה שללוסי יש פנים גסות... אמא שלי בכלל שונאת זינה, אבא שלי יכול לשבת איתי ולראות איזה פרק ואפילו להתעניין קצת במה שקורה באותו פרק אבל לא יותר מזה. דרך אגב, אבא שלי אמר שקווין (היה) שחקן מעולה.

LLRO

New member
אני מסכימה

דבר ראשון אני מסכימה ש"תהרוג אותי..." היא אחת הסדרות היותר מצחיקות שיש, אומנם לא הכי טובה אבל בהחלט טובה. ודבר שני, לוסי מעולה!!!! לא ראיתי את הפרק אתמול אבל ראיתי אותו בפעם הראשונה שהוא שודר, הוא פשוט מעולה. לוסי כל כך מצחיקה שם.

edenx

New member
לוסי בתהרוג אותי וזהו

ראיתי אתלוסי אתמול בתהרוג אןתי וזהו ולמרות שבאמת לא היה לה תפקיד גדול וטוב היא הייתה גדולה ובעיקר אהבתי את הצ´פחות שהיא נתנה לאליוט.דרך לוסי נראית ממש שונה מאשר בזינה.היא נראית יותר רזה וקטנה,ואני לא רוצה להישמע מגעיל או משהו ושזה מה שאני חושב עליו,אבל החזה שלה נראה ממש קטן,לפחות לעומת איך שהיא בתור זינה.מוזר

ענבר1

New member
לא יודעת....מעולם לא שמתי לב

לכודל החזה שלה אלא לעיניים שלה.....

shiri_b

New member
בכנס אדריאן ופריס אמרו

שאנשי שאחראים לתלבושות בזינה הם קוסמים, והם גורמים לדברים להיראות הרבה יותר גדולים.

brahma

New member
החזה של לוסי

החזה שלה קטן, רואים את זה בפרקים שהיא בלי בגדי הזינה שלה, היא אפילו סיפרה (בהומור) שבאחד הטיסות שלה פנתה עליה גברת ושאלה אותה עם היא זינה, כשהיא ענתה במחיוב אותה גברת אמרה לה משהו כמו, זה לא כול כך גדול כמו שזה נראה בטלוויזיה

LLRO

New member
טוב, מה אתם רוצים...

בזינה יש לה גם שכבת עור וגם חזיית פלדה... אני מניחה שזה מגדיל את ההיקף בכמה סנטימטרים... (סנטימטרים, מטרים, אותו הדבר...) אין לה חזה ממש קטן אבל הוא לא גדול כמו שעשו אותו בזינה

Cally1

New member
טוב

דבר ראשון-מי בחיפה הקליט את הפרק?אני מתה לראות אותו מזמן מזן,אבל יש לי ייס...מניאקים! ולגבי החזה של לוסי.טוב,זה רואים מהפרק הראשון שבקשר לגודל שלה-והיא אישה דיי גדולה,החזה שלה ממש קטן.אולי הוא לא יהיה קטן על מישהי בגובה קטן יותר,אבל עליה הוא בהחלט קטן.לא שזה רע:) אבל שמתי לב שאפילו לרנה יש חזה יותר גדול מלוסי :)

edenx

New member
שמתי לב

אני שמתי לב בשידורים החוזרים שבעונה הראשונה החזה שלה היה יותר גדול,אוליכי היא הייתה יותר מלאה לעומת העונות האחרות,במיוחד בעונה השישית.ואולי זה גם בגלל שהיא אחרי לידה.בכל אופן ראיתי אותה גם בכמה דברים אחרים חוץ מזינה והיא נראתהיותר שופעת,בגלל זה הופתעתי.

דיונים מעמיקים מאוד..

מה נסגר עם הויכוחים על גודל החזה של לוסי?? הבחורה כוסית-על וזה הכל... :) מצד שני, לא כולם חושבים ככה - שמתי לב שלנשים גבוהות כמו לוסי למשל (והיא ממש ממש גבוהה)קשה להיחשב נשיות ו/או יפות. ואולי זה עדיף לי (אני 1.63)...

למעלה