לוסי המתוקה שוב צבעה לשחור? אני בעד השחור- יותר הולם אותה:) (לא לכל אחד...רק ללוסינקה)
S shiRan WP New member 11/1/03 #1 לוסי המתוקה../images/Emo187.gif שוב צבעה לשחור? אני בעד השחור- יותר הולם אותה (לא לכל אחד...רק ללוסינקה)
לוסי המתוקה../images/Emo187.gif שוב צבעה לשחור? אני בעד השחור- יותר הולם אותה (לא לכל אחד...רק ללוסינקה)
S shiRan WP New member 11/1/03 #6 שוב.. הכוונה שהיא צבעה לפני שנה נדמה לי לצבע שהיה לה פעם או שהיא לא צבעה אלא פשוט חיכתה שהשיער יצמח (הצבע של אז זה דיי בלונדיני) ועכשיו היא שוב צבעה לשחור זה מה ששאלתי
שוב.. הכוונה שהיא צבעה לפני שנה נדמה לי לצבע שהיה לה פעם או שהיא לא צבעה אלא פשוט חיכתה שהשיער יצמח (הצבע של אז זה דיי בלונדיני) ועכשיו היא שוב צבעה לשחור זה מה ששאלתי
S shiri_b New member 11/1/03 #3 התמונה הזו די ישנה.... ואם את אומרת שהיא חזרה לצבע השחור אז לא... יש תמונות שלה מההופעות (שהיו לא לפני הרבה זמן...) והשער שלה עדיין בצבע שהיה
התמונה הזו די ישנה.... ואם את אומרת שהיא חזרה לצבע השחור אז לא... יש תמונות שלה מההופעות (שהיו לא לפני הרבה זמן...) והשער שלה עדיין בצבע שהיה
S shiRan WP New member 11/1/03 #4 אני יודעת שזה מזמן התכוונתי לתמונות ששמתם פה לא מזמן שהיא שרה אז זה לא ממזמן
S shiRan WP New member 12/1/03 #11 וואלה צודקת../images/Emo8.gif לוסי תחזרי לשחור למרות שהכל מתאים לך
B BUG LOVE New member 12/1/03 #10 איזה בובה היא .... לא משנה איזה צבע או איזה תסרוקת היא תמיד תראה מדהימה וזאת פעם ראשונה שראיתי תמונה שלה שהיא היתה קטנה היא לא השתנתה ואיזה עיניים אמא אני ממש אבל ממש מקנאה
איזה בובה היא .... לא משנה איזה צבע או איזה תסרוקת היא תמיד תראה מדהימה וזאת פעם ראשונה שראיתי תמונה שלה שהיא היתה קטנה היא לא השתנתה ואיזה עיניים אמא אני ממש אבל ממש מקנאה