לוסי מא א אג'מלא ירבו כמותה בישראל ובעולם הערבי כולו.....

לא מסכים איתך :)

מכבד את דעתך אבל תחשוב בהגיון פואד , היא מבולבלת ויצאה מהרסן מזמן , מאקדמאית צפיתי קצת שתשמור על הערכים שלה ולא תשכח מאיפה הגיע סבא שלה ...תסתכל על היהודים איך הם מאוחדים בימי הזכרון שלהם !!! למה תמיד יש אדם שמקלקל ...בכל זאת עייפתי מלדבר על הנושא הזה ...דעתי ברורה ומכבד כל הדיעות שהוזכרו

היהודים לא מאוחדים בימי הזכרון שקבעה המדינה הציונית

דוגמית קטנה היא חרדים שעושים מנגל ביום שהמדינה החליטה שצריך לציין את השואה

החרדים כן מציינים את יום השואה

אבל בתאריך העברי שלהם , זה מה שהוסבר לי מכמה אנשים שאני מכיר בצד השני ...תמיד הולכים נגד הזרם ...מה שרציתי להעביר ולחדד המסר , לא תראי יהודי שחיי בגרמניה חוגג יום העצמאות של גרמניה !!!! לא תראי יהודי עראקי או סורי או מצרי חוגג יום העצמאות של המדינות שהוזכרו , לדעתי היית צריכה לוותר על התענוג הזה ...לא משואה תקדם ערבים לקדמת הבמה המרכזית ...

פואד ה1

New member
ידידי החיים .היהודים כן מכבדים וכבדו את חוקי המדינות בהם חיו

הימי מלחמת העולם הראשונה נהרגו אלפי חיילים יהודים בהגנה על גרמניה ומצד שני נהרגו אלפי יהודים צרפתים שנלחמו למען המולדת הצרפתית....קצת היסטוריה לא יזיק....בכל מדינות העולם נהוג שאזרחי המדינה יציתו לחוקיה ללא יוצא מן הכלל...רק הערבים בארץ אצלם זה חד סטרי..זכויות מלאות כן..חובות אזרחיות..לא....הארץ היחידה בעולם ...ובקשר ללוסי כן ירבו כמותה היא לא בוגדת בעמה ולא בערכיה או במוצאה
היא שואפת לחיות חופשית במדינה דמוקרטית ולהגיע להשגים אישיים...גם בעירק היה שר האוצר הראשון יהודי אז מה הוא בגד בעמו...
לשאת את חותמת הנכבה לדורות רק כדי לשרת תעמולה קלוקלת....באירופה נרצחו למעלה מששה מליון יהודים ..אבל יש לקדם את החיים..
שנאת החנם היא בסופו של דבר בעוכרו של השונא....די עם לטבול את העניים בחול כבת יענה..חיים של שיתוף פעולה ואהבת האחר היא שתשנה את העולם לטובת החיים בו ושנאה תוליד מלחמות,עוני,רעב,והרס קח לך לדוגמא את חמס ודע"ש..לא די לסבל?

מדברים על הדלקת משואה

אין בדבריי טיפה של שנאה ..פשוט הצעד שלה לדעתע אינו נכון לדעתי זה יזיק והזיק לך יותר מאשר הועיל ,נזרק באחד התגובות משהו יל המשפחה שלה ייתכן שהיא משווקת עצמה במעד הזה , אדם נורמאלי לא היה לוקח על עצמו צעד מרחיק לכת ...ראיתי שוב הקטע שלה וגליתי שהערבית שלי על הפנים

למעלה