לוסי מודה שזינה וגבי לסביות

Ozarks

New member
לוסי מודה שזינה וגבי לסביות

תקראו את הראיון הזה: http://www.ausxip.com/lawless/articles/lesnews03/index.html בשעה טובה, נפל לה האסימון.

L u c y

New member
סוף סוף

למרות שלא היה אכפת לי ממש, האי בהירות הזו באמת עצבנה.

Niff74

New member
../images/Emo54.gif <אנחה עמוקה> באמת מזמן

כבר לא היה הדיון האינסופי הזה... צר לי לאכזב אתכם/ן, אבל מי שהאמין שהן זוג, לא היה צריך את לוסי בשביל שתאשר לו את זה, ומי שלא, גם זה לא ישכנע אותו. כבר אמרתי לא פעם, כמו בכל עניין של אמונה, לכל אחד הדעות שלו, ולכולם לגיטימציה לראות את הדברים בדרכם. וזה שלוסי, רוב, ג´ורג´ W בוש, אלן דג´נרס או טומי לפיד רואים את זה בצורה זו או אחרת לא אומר שמישהו מהם צודק או טועה, כי זו בדיוק הנקודה - אין פה צודקים וטועים. אז א. זו רק סדרת טלביזיה... (שאנחנו אמנם מאוד אוהבים, אבל עדיין) ו- ב. לוסי היא שחקנית. כשרונית לאללה, אבל זהו. היא לא תקבע בשביל אף אחד איך לראות את הדמויות.

gabrielle

New member
...................................

* מאוכזבת מלוסי * אני לא מבינה את הראיון הטיפשי הזה- שנתיים אחרי סיום הסידרה היא נזכרת להגיד למעריצים שהן לסביות?? למה לא להשאיר את זה לבחירתם של המעריצים? לעזאזל... אני לא קונה את זה.

Dafi the Mighty

New member
ירדני, תקשיבי באמת למה שניפ אמרה...

כי עד כמה שאני אוהבת את לוסי, היא לא תגיד לי איך לראות את שתיהן. זה נשאר לבחירה שלך, כי כל פרק שתראי את תראי את זה בדרך שלך. לא אכפת לי שלוסי חושבת ככה, יופי לה- אני חושבת אחרת וכמו שניפ אמרה, אף אחד לא יכול לשנות את זה.

shiri_b

New member
נכון, הרבה אמרו ככה והרבה אמרו

ככה, מה שחשוב זה איך שאת רואה את זה.

shanyz

New member
=((

אני גם מאוכזבת שהאי אמרה שהן לסביות... למרות שכל אחד רואה את זה איך שהוא רוצה, עדיין רשמית עכשיו הן לסביות אוף.. טוב אני עדיין חושבת שזינה וארס שולטים!

BUG LOVE

New member
../images/Emo34.gif

אני לא מבינה למה אתם מאוכזבים מה רע שהן לסביות? נכון שגם אני אישית אהבתי את זינה וארס יחד אבל במהלך העונות היו כמה נשיקות בין זינה וגבריאל ולדעתי זה היה ברור שהן לסביות לפחות אני ראיתי את זה כך ואני לא מאוכזבת אני חושבת שהן ממש חמודות יחד הדבר היחידי שמאכזב אותי בסידרה זה המוות של זינה ושל הבן שלה נראה לי שאלו 2 הדברים שהייתי משנה

shanyz

New member
רגע...

אני חשובת שהתבלבלתי.. לא קראתי את הכתבה, אבל בכתבה כתוב שלוסי חשובת שהן לסביות ולא שהכותבים אמרו שהן לסביות? כי אם רק היא חושבת אז אין יל בעיה:) אבל אם הכותבים כתבו אז יש לי בעיה, כי אני לא רוצה שהן יהיו זוג.. אני רוצה אותה אם ארס, אבל אממ טוב נו..שתחשוב מה שהיא רוצה=)

וגם אם הכותבים כתבו, אז מה?

זה מגזין של לסביות, אני חושב שזה די מתבקש שהם היו כותבים את זה, חוץ מהעבודה שכותבים הם גם בני אדם וגם להם מגיע מקום לדיעות

shanyz

New member
לא אמרתי שלא...

באמת ,זכותה לחשוב מה שהיא רוצה... =) כל אחד והדעות שלו...! לא אמרתי שלא, פשוט אמרתי את דעתי וזהו...

ברודי

New member
אני חושבת שאתה צודק ../images/Emo11.gif

היא כתבה שמה לפי דעתה שזה פשוט לא נראה הגיוני שלא היה בינהם כלום אבל שהם מפספסים ת´פואנטה ושהסידרה לא מדברת על שני אנשים שחיים ביחד ולומדים להכיר אחד את השני וזה.. אהבתי איך שלוסי עושה (לא ציטוט, מהזיכרון) שהיא לא יודעת מה זינה וגבריאל עשו בזמנם הפנוי... כאילו, משעשע. אבל ת´כלס זה הפירוש שלה ומאחר ואין לנו סוף מוכח לכל אחד יש זכות לפרש שונה.

ושוב אנחנו מתחילים

לא הייתי בפורום חודשים ואיך שאני חוזרת אני נזכרת למה (חלקית). זה כמו לשאול מה קדם למה, הביצה או התרנגולת ובכל זאת אנשים מתעקשים להמשיך בויכוח הזה. בכל אופן, למרות שמעניין אותי לדעת שלוסי מפרשת ככה את היחסים בין זינה לבין גבריאל (וכמובן שלא תשמעו אותי מוחה על זה
), אני באמת לא חושבת שזה מה שקובע חד משמעית משהו. היא אדם אחד, אפילו אם היא זו שגילמה את זינה. ורק כהוכחה כמה דעתה בסופו של דבר לא עד כדי כך משנה - הרי כל הזמן הזה היא לא חשבה שזינה לסבית ולא שיחקה אותה ככה ובכל זאת הדמות, כפי שהיא היתה כתובה ומשוחקת, יצרה לחלק מהאנשים (כולל לה, בסופו של דבר) את הרושם הזה. מעניין שמה ששכנע אותה היה הסצנה המגוחכת של העברת המים. זה? זה מה ששכנע אותה שהן כמו זוג נשוי? יש לי כל כך הרבה רגעים הרבה יותר משמעותיים להזכיר לה. אני גם כל כך לא מסכימה עם הקריאה שלה של היחסים של זינה ואקמי. אני לא חושבת שאפשר להשוות בין אקמי לבין גבריאל. והיו עוד המון נשים חוץ משתיהן. אני חושבת שעם לאו מה היתה לה מערכת יחסים הרבה יותר משמעותית. וזה בלי קשר לזה שאני מאד מעריכה את לוסי.

Niff74

New member
../images/Emo54.gif מה גם, שאם תשאלי אותי (ואני

יודעת שלא שאלת אותי...
), בהתחשב בעיתון לו היא העניקה את הריאיון הנ"ל, יש פה מקרה טיפוסי של eagerness to please... ואותי, אישית, זה מאוד מאוד משעשע...

זה כבר ממש פתוח לפרשנות....

לוסי, בניגוד לפוליטיקאים מספר שאני יכול לציין את שמם אבל אני לא אכנס לזה, לא חייבת שום דבר לאף אחד, ולכן גם יכולה להגיד מה שהיא רוצה, ולא מה שרוצים לשמוע ממנה.

Niff74

New member
.My point exactly ../images/Emo54.gif

כל זמן שגם מתייחסים למה שהיא אומרת כאל דברי כל אדם מן השורה... :)

בהחלט צריך להתחשב

בעיתון שבו זה נכתב, לאו דווקא כי אני חושבת שלוסי תגיד דברים שהיא לא מאמינה בהם במיוחד בשביל העיתון הזה (מה עוד שחלק גדול מהדברים האלה היא אמרה בחלקים בראיונות קודמים (כמו בראיון בתוכנית לילה שבו היא אמרה שאחרי שהיא ראתה את FIN היא אמרה לרוב שהוא הוציא את הדמות שלה מהארון), אלא כי אני חושבת שבראיון לעיתון לסבי כל הנושא של האם היחסים בין זינה לבין גבריאל הם לסביים מקבל הרבה יותר תשומת לב מבראיונות בעיתונים אחרים, וזה דבר שצריך לקחת בחשבון כשמתייחסים לזה.

למעלה