לוס..בלביליקוס קאנטן....

לוס..בלביליקוס קאנטן....

קנטיאס דל אמור... יא וויני סטבה מוי עסוקה אמה יאסה כסטאס אספרנדו מה.. ויני הקאנטר ווס לה קנטיאיקה דווירנז
היגעתי הייתי מאוד עסוקה אך ידעתי שאתם מחכים לשיר ההמנון של יום שישי. אז באתי לשיר לכם אותו..... נו מירס קוסור(לא להיתייחס) שלפעמים אני לא פה... יום טוב ושבת שלום....

פיפיטה

New member
שבת שלום רוזלין../images/Emo48.gif

אגורה טקוטרדס הקאנטר דדמניה כסטו ספרנדו אטו קנטיקה אי נדה נו הלך לי טודו איזי טדרה אוי, סולו אגורה סקפי , שבת שלום כטנגס יטנגו סקריניו טדי

פיפטה אי קדן...שבת שלום קרידס|חיבוק

יסקפאטס לוס אצו´ס יה סינדיטס קנדלס=נרות? שבת אלגרה

שבת שלום דה מי פארטה אה טודוס

יו סקפי דה גיזר פישקדוס פרסקוס (דגים חיים), גיבץ´ קון גאינה, ארוז בלנקו אי נאדה מאס! לוס פישקדוס לוס קוממוס ילדוס (את הדגים אנחנו אוכלים קרים) קון מונצ´ו לימון אי פרישיל (עם הרבה לימון ופטרוזיליה) מוי ליויאנו - קון אסטה קאלור (מאוד קל בחום הזה)... נו איי גאנה דה אנטרר אל מופק (אין חשק להכנס למטבח בחום הזה) לו מיז´ור אס קומר קרפוז אי ילדוס (הכי טוב לאכול אבטיח וגלידות)... שבת דה אלגריה אה טודוס

Sarika

New member
שיר לשבת../images/Emo168.gif- אל דיו אלטו

איל דיו אלטו קון סו גראסיה - האל במרומים בחסדו הרב נוס מאנדה מונצ´ה גאנאנסייה - יעניק לנו לחם רב, נו ביאמוס מאל אי אנסייה - לא נראה צער ומצוקה אה נוס אי אה טודו ישראל - לנו ולכל עם ישראל. בינדיצ´ו איל אבאסטדו - לנו נתן ברוך הוא הכל יכול קה נוס דיו דייה אונוראדו - יום נכבד וגדול, קאדה שבת מיז´וראדו - יום שבת טוב ונאה אה נוס אי אה טודו ישראל - לנו ולכל עם ישראל. אינני יודעת מי כתב את השיר היפה הזה, לכן לא ציינתי זאת, בכל אופן אני מקווה שימצא חן בעינכם.

RORGAD

New member
שריקה המילה נוס - אצלנו אומרים מוס

גאנאנסיה - זה רווח?

שריקה מרסי אל אקנטיאה../images/Emo25.gif

ושריקה ברשותך אני ממנה אותך כל מוצא"ש לשיר לנו פה בהודעה חדשה את השיר מכיוון שזה שיר הבדלה למוצא"ש... זכו זכו (מצווה) שבת שלום לך יקירתי

RORGAD

New member
שבת שלום א טודוס דה מיפארטה../images/Emo24.gif

אי יו אגורה ויני דה אל קאנטרי, אי אסטו מוי קאנסאדה, מאנטרי א וור קואלו סאליו דה אל "מפגש" אי וידי קה מאס נו ווטארון, אי קה נו קרש קונוסר מאס ג´נטה, קה אפיטו? איידה ווטארמוס אי סה קרה טמיין אפלאנייאר קן וא א טראייר קואלו? איידה א ווטאר קרידוס אי קרידאס.

שבת אלגרה אי דה מפרטה...../images/Emo48.gif

כמו סטאס טודוס... אורגד כמו סטאבס אין אל קאנטרי....?

RORGAD

New member
רוזלין שבת אלגרה../images/Emo24.gif

קרידיקה מייה קומו אסטאס? אל קאנטרי אס סיימפרה בואנו, אס פארא גוזאר, אי יו מבו פארא אנאדאר, אי אייר טמיין איזי מחול אירובי, מתיחות, אי אייה טנגו מיס אמיגוס דה אל פורום דה "ריקודי עם" אי מוס אסנטאמוס אייה אי ראימוס, אבלאמוס, פין אסטה לה אורה קה יא סאיזו אלסקורו, אי דיאס קה מוס אנויטה אונו דה אל פורום אי מוס בניאמוס מוס אטקנאמוס אי מוס ואמוס א קומר אנדה אקייה פרסונה, אי סי נו לה יאמו א מי איז´ה לה גרנדה, אי ומוס א קומר אן אונה רסטורנטה, יו יא מגיזו פארא מי, אמה נוצ´ה דה שבת נו קרו קומר סולה, אל מלגראדו מה סה מטה אנפרנטה אי מה וה קומו אסטו קומיינדו, פורקה אל נו סה גיזה, אי סה קרה טורנארסה א מי, אמא יו נו יא לוקרו מאס, אל אס אל מאס גרנדה אנימיגו מיו, פרסונה קה מה קרה טומאר מדיה קאזה אי קה און דייה אן סו וידה נו לאבורו קומו אס אל מנסטאר? קן לו קרה, יא באסטה לה פורמה קה מה איזו "לנצל" פין א אוי, אנסינה קה יו מוו א קומר אפוארה אי אם מה איזה סה אקונטנטה אי אם יו אסטו אקונטנטה. אי טו אסטוביטס אלגון לוגאר?

רורגד דקה מאלמה סטאס פנאנדו../images/Emo7.gif

אצ´לו אחוארה...אל נו אס טומרידו סולו אמיגו כארה אגורה נו, אז אצ´לו אחוארה אכן סטאס אספרנדו? מה פתאום כאל טבה טומר לקאזה? לקאזה אס טוייה נו? טיינס פפלאס? כלקאזה אס טוייה? נו סטאס אפנסאר מקרידה טודו סבה אזר בואנו... תסטו מנדנדו אברסו
אי און
בזיקו... גוסטטס לוידה אי נו מירס קוסור....

רותי ב.

New member
אוחחח ../images/Emo142.gif בנדיצ´ה קי סטאס,

מאדם רוזה.
אי שבת ריפוזדה קי טנגמוס.

למעלה