לוס...במביליקוס קאנטן....

נו..סטאס אפנסאר......../images/Emo24.gif

קואנדו קראס טלקאנטו..... אי אן למפגש לוומוס הקאנטר טודוס גו´נטוס....... הסירי דאגה מלבך... כשתירצי אשיר לך ובמיפגש נשיר כולם יחד...... לוס בימביליקוס קאנטן קאנטיאה דלאמור אי לפסיון פאסה פורקה טורה אל אמור...... מילים יפות לשיר בהיזדמנות התרגם לך אותם.....

בואנוס טאדרס מקרידוס....נו ווס../images/Emo6.gif

אולבידס כאמנייה אס וירנס אי וירנס דמנינה יו קאנטו אקי לקנטיאה דלוס בימביליקוס קאנטן נו ווסאולבידס...פורקו סי נו קאנטו אסתה קאנטייה מסטומן לוס ברסוס אי נו פואדו אזר נאדה אין לקוזינה.
תירגום למתלמדים... אל תשכחו שמחר יום שישי, וביום שישי אני שרה פה את שיר הבולבולים,אל תשכחו,כי אם אני לא שרה את השיר הזה ביום שישי(יש לי את ההדיסק)נתפסים לי הידים ולא יכולה לעמול במיטבח (אין חשק)חחח
דבר ראשון עם הקפה אני פה פותחת את היום בשירה
ובזכותכם יש לי החשק לחזור ולשיר את השירים המסורתיים מבית אבא ואמא,ולבשל לפי המתכונים פה.... אז מי מצטרף לקפה של הבוקר? לא שאני כבר הולכת בלילה אני פה שוב..... אלברמוס...

לוס...במביליקוס קאנטן....../images/Emo6.gif

קאניטיאס דל..אמור
...חחח אנמדיו דגיזר סטו אמה קרה כאנטרה פרקאנטר ווס..קואלו כאגה כטנגו מחויבות פרווזוס... אי רוגרד מיאלמה כאפיטו?? אנטרי פרטומר אל מתכון דלקורקבנים טמיין.... איזי און קוסקוס צו´פר לוז דדוס
טנגו דאזר איאון מליבי אי..עוגה פרשבה... אוי נו איי פשקדו
טודו בואנו.....

במביליקוס....

התחלת !!!! ממש נקוצ´רה דה קזה סתז גיזנדו אי קנטנדו מוז´ר כטודוס לוס אומברס ון הקרר

RORGAD

New member
בואנה דמניאנה מאדאם רוזה../images/Emo140.gif

אקי אסטו קרידה, אל מתכון (לה רצפטה) דה לוס קורקבנים אסטה אן לוס מתכונים אנסינה מדישו רותי, בושקה אייה, יו מגיזי אוי במיה, אי קפטיקאס, מאיז´ה לה צ´יקה סה ימה הדס, מדמנדו קה לאגה קובנה אי יא אפרונטי לה מאסה, אגורה מבו אאיר אל קנטרי אי קואנדו וו אביניר לוס וא אבריר אונטר מרגרינה אי אל אורנו, קה סה אגה בואנוס דיאס. אי שבת אלגרה.

אגורה אז כסקפי...אל אצו´......./images/Emo122.gif

ימסטו קיאנדו אינבשו דלאקנסרייה ויני אקי בבר אונה לימונטה..אי אגורה מבאיר הדורמיר..כיסטו בולדה..... אי רוגרד מרסי מונצו´ אלנוצ´ה אבלמוס אומפוקיטו... היידה נוצ´דה בואנה.....

RORGAD

New member
קרידה רוזלין, קומו טה סליו לוס

סאטיזיקוס? יו מגיזי במיה, אי טמיין מאיזי קפטיקאס פריטאס פארא אמניאנה אה לה מאר, מירה ווס די טמיין לה רצפטה דה אל קזו קוצ´ו, קה טנגמוס שבת אלגרה אמן.

מוי..מוי..סברוזו סאיזו........./images/Emo3.gif

באמת רוגרד צו´פר לוס דדוס.... כמו סטאבה אל טאיצ´ אוי.. יי דפרנסייה? אי מונצו´ גרסיאס פור אל מתכון....

RORGAD

New member
לוס בילביליקוס קאנטאן קנטיקאס דל

רוזלין קרידה אי מונצ´ו טיימפו קה טה קיירו אטאקאנארטה לאס ארורס סה דיזה לוס בילביליקוס קאנטן קאנטיקאס דל אמור איידה שבת אלגרה.

למעלה