לוס טריו פונצ`קס

• פותח הנושא שש
  • פורסם בתאריך

שש

New member
לוס טריו פונצ`קס

הולה הולה הם עולים על הבמה שש מגי וסופגניה מנגנים לך מנגינה שיר של אהבה הולה הולה נפגשים כאן לקפה ועוגה קפוצינו חם עם קצפת ודובדבן הולה הולה רוקדים דואט בשלישיה כאן אצלך על הפרקט ואת אפרת כה אדיבה נותנת לנו צליל למנגינה הולה הולה שרים לך סרנדה אהבה בשלישיה מה קרה למה מסמיקה היום הכל מותר הולה הולה חברה

הולה הולללללההה

איזו תכונה, איזו חגיגה כמה הכנות כמה תלבושות, אז יש תופים ויש קלידים והנה אנחנו שלישית הזייפנים סרנדה שמרנדה, אם האוזניים לכם מצלצלים זה רק בגלל שאנחנו עדיין מתאמנים דו מי מי רה פה פה נכון שזה נשמע יפה?

שש

New member
קדימה לסמבה

היידה קרמבה הוציאו את הגיטרות סימו סומבררו צ`ה צ`ה צ`ה איזו חבורה ריקדי ילדה נענעי נא צ`ה צ`ה צ`ה קרנבל רקדניות מפזזות מנענעות ואני בפנטזיה טובע......

מה פנטזיה?

כאן רוקדים במלוא שאון, לחולמים אין כאן מקום. פנטזיות בבקשה, אין להם כאן כניסה. נא להרים את הרגליים, סמבה רוקדים בשניים. נצרף ת`חבורה ונמשיך המסיבה.

שש

New member
חחח (-:

רואה אותך רוקדת ומגי מפזזת ובצד אפרת מצחוק מתמוגגת אם זו לרא פנטזיה אז פטה מורגנה

וכעת , הגיעה השעה

לפזר את החבורה. ככל הזקנים ללכת לישון צריכים. מחר יום חדש, אולי בהורה נפצח. אוהבת את כולכם, תמיד ארקוד איתכם.

אפרת.א

New member
הי, גברת נכבדה!

רגע, מה זה , ככה? זהו - כבר נגמר?? הידיים התנפנפו הרגליים התעייפו עיני - בכיף בלשו, ברקו! איזו חבורה יפה: שש - הרבצת - אחלה מנגינה. סופגי - גם יפה גם טעימה. מגי...רקדנית של השנה! על כל אלה מנצח - חם בלתי נלאה, אינו נרדם.. רק שניה, חכו - הסינר כאן מורידה מסיימת עוד דקה.. את האורות כאן מעמעמת עוד שניה - אני נרדמת... ויי - לי ויי, איזו רצפה! התקרה? חחחח רעדה...כמעט נפלה המנורה. השתוללו ארבע קירות - מזל שלא נפלו תמונות:) ועכשיו - לפני פרידה - - מי מתנדב/ת לנקות??? .......ממממ..................דמ מהה............ (נאנחת..מתמתחת...רווה מכם רק....נחת!!! תודה על ערב מהנה - שבו, תנוחו... מישהו, רוצה קפה??

יין פנטזיה

קדימה אחורה מרימים רגליים זוגות זוגות, שניים שניים, מניפים כוסיות היין לחיים לחיים! תך תך האח תך תך האח והרעש מגיע עד לב השמיים, מחוברים זה לזה בנגיעות הכתפיים, צוחקות העיניים שוחקות הרגליים תך תך האח תך תך האח

שש

New member
ריקי מרטין בשבילך

כל הפורום לרקוד לצלילי המנגינה

כה יפה המנגינה

מיוחדת, מזמינה. ואיתכם החבריה, תמיד ארקוד לי בשמחה. אפזז בכל כוחי, בלי לחשוב על מכאובי. ואזמין את חבריי, לרקוד להם מסביבי. מימי , שש , אפרתי גם, הלא אין זה מוגזם.

שש

New member
סופגניה את כה מתוקה

סופגניה את כה מתוקה אתן לך ביס עד הריבה כן כל כך אוהב אותה ובינתיים שירי שנות השישים לנו הקשישים אז קדימה טוויסט אנד שאוט

כה רחב ליבך

שמכיל את כולן. ואפילו ששומרת על הריבה, לך אסכים לתת טעימה. ואנו הזקנים, רגליים מרימים, במחול הטוויסט יוצאים.

שש

New member
אוהב אותך ואת שירייך

מה לעשות אוהב אותך מוכן לרקוד איתך ועם מגי נשכח את כל המכאובים את כל הבעיות ונעשה חיים משוגעים

חם

New member
ואני גם

אין זה מוגזם ואני רוצה גם פזזי ורקדי עד.. שתפלי לבין זרועותי המשך יבוע

כולם מפזזים,

איזו קבוצה, למה נדמה לי שהרצפה עקומה? החזק חזק אני מחליקה בראש דופק לי רק צ`ה ועוד צ`ה אין ברירה אני מאיטה החזק חזק איזה מגע.

שש

New member
קדימה הצטרפי לחבורה

שלןשה צעדים אחורה שלןשה קדימה סיבוב על המקום רומבה חברה

איזה כיף עושים שרשרת

יאללה ילדה להרים רגליים צ`ה צ`ה צ`ה לקפוץ על רגל אחת צ`ה צ`ה צ`ה עכשיו השניה צ`ה צ`ה צ`ה והלאה והלאה והלאה איתך רוקדים וכל מי שרוצה תמיד מצרפים !!!!

למעלה