לועקנין (אל תדאג לא מתקיפה)!

לועקנין (אל תדאג לא מתקיפה)!

אני צריכה לעשות עבודה על שלמה ארצי בנושא השואה . בבקשה שלח לי קטעים רלוונטים מהעבודה. בתודה מראש שיר

לא דואג

וזה לא יום להתקפה. אם את צריכה לעשות עבודה אז עשי אותה, מה הבעייה ? כפי שעניתי בעבר, חלקים מהעבודה יפורסמו כאן בעתיד. תודה

אינטלגנטית

יופי של דיון יש לכם וטובת הפורום זה שאת תוכלי להעתיק עבודה שלא את עשית כל כך מתאים למי שקורא לעצמו מעריץ אבל מעתיק דיסקים והופעות

אל תחרטט לי במוח!!

הכוונה שליהיא לא להעתיק, וזו עבודה מעניינת יחסית להר הזבל הלא שימושי שאנחנו לומדים. חבל שלא קראת את ההודעה , ביקשתי שיביא קטעים מתוך העבודה כדי שאוכל להעזר בהם. ודרך אגב אני מקליטה רק דיסקים שלא ניתנים להשגה כדוגמאת רומנסה שאני מחפשת אותו שנתיים, פרט לו שגיל ישלח (ושוב תודה גיל) אין לי אפילו שיר אחד או דיסק אחד מועתק . יש גבול גם לחרטטנות ולביקורת שיר

אין קשר בין שני הדברים

ברגע שאין שום סיכוי להשיג את זה ,ואין אפילו מאיפה לגנוב את זה. הזמר לא רוצה להרוויח על הדיסק הזה כסף, עובדה שהוא לא מוכר אותו, אז למה שאני לא אקליט את הדיסק?? אם הדיסק אפשר היה להשיג את הדיסק באיזו שהיא צורה אחרת , אני הייתי בין הראשונים שיקנו אותו. ואם אתה שואל למה לא קניתי אותו אז , אז באותה שנה (1972 אם אני לא טועה ) אבא שלי היה בן 10 ואמא שלי בת 9 , כך שלא הייתי אפילו בתיכנון. שיר

למעלה