לופוס העור

agesher1

New member
לופוס העור

שלום לכולם. אני חולה מזה שמונה שנים,בלופוס העור.אני עוקב וקורא באתר זה אחרי אנשי הפורום.למדתי הרבה על הלופוס ע"י התכתביותכם. רציתי לדעת לפי ניסיונכם איך אוכל למסד את מחלתי מבחינת ביטוח לאומי,והאם אני זכאי לאיזשהו אחוזי נכות,(לופוס העור). אשמח לשוחח עם חולה לופוס העור. שבוע טוב לכולם.

maruan

New member
היי אחי מה העניינים שבוע טוב לך

אתה בטוח שזה מחלת עור של לופוס???לא ניראה לי אולי זה פסוריאזיס או דרמאטיטיס אני לא שמעתי על לופוס העור אבל שמעתי על תופעות לוואי של סטרואידים .לסטרואידים כמו שהרוב יודעים יש המון תופעות לוואי אבל לופוס ומחלת עור לא ניראה לי אבל פסוריאזיס יכול להיות אבל בכול מקרה אני מאחל לך המון המון המון המון בריאות תשמור על עצמך בקשר לביטוח לאומי והלופוס אני מצטער אין לי שמץ של מושג בכבוד רב מרואן

לופוס של העור - יש ויש דבר כזה

שלום מרואן מוכרות שלוש מחלות הלופוס: 1. לופוס מערכתי, זה הלופוס שיכול לפגוע בכל אחת ממערכות הגוף. 2. לופוס של העור, לופוס שפוגע בעור בלבד 3. לופוס מושרה תרופות, כלומר, לופוס שפורץ בעקבות שימוש בתרופות מסויימות, וכשמפסיקים את התרופה המחלה נעלמת. תוכל לקרוא על כך באתר של הארגון. ולענין ביטוח לאומי: ידוע לי על חולה אחת עם לופוס של העור, שקיבלתה הכרה על ידי ביטוח לאומי. אלא שהיא קיבלה זאת בעיקר עקב תופעות לוואי מאוד קשות של הטיפול התרופתי שהיא מקבלת. הלופוס שלה היה מאוד קשה, והיא נאלצה לקבל טיפול בתאלידומיד. המקרה שלה הוצג בכנס האחרון של הארגון, שהתקיים במרץ שנה זו. בכל מקרה, כדאי לנסות ולהגיש תביעה לביטוח הלאומי, אבל צריך להיות מוכנים מאוד לכך. הרבה בריאות ובהצלחה

ל3

New member
ברוך הבא

אני שמחה שהצטרפת אלינו. אתה יודע בוודאי כבר הרבה פרטים עלינו אם עקבת כל כך הרבה זמן, אך אנחנו לא יודעים עלייך. אולי ספר לנו קצת על עצמך. לגבי הביטוח הלאומי, כדאי שתיגש לשם ותבקש לשבת עם פקידה שאחראית על טפסי אחוזי הנכות כדי שהיא תסביר לך מה צריך למלא ומהם הסיכויים.

gaia20

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

קבלת תשובה לשאלתך מכוכי ולי רק נשאר לברך אותך על כניסתך לבית המדהים הזה. אני מקווה שמעכשיו תקח בו חלק פעיל אתה מוזמן להסתכל בכל מה שמופיע בשורה האפורה למעלה, יש שם קישורים מעניינים בנושאים שקשורים ללופוס ולתסמונות הקרובות כמו כן, יש את החלק של המאמרים, ששם תמצא את הסיפורים האישיים של חברי הפורום. יש גם צאט, בדרך כלל תראה הזמנה מאחד החברים, כאשר זה יהיה ערב ציטוטים... אתה מוזמן להשאר איתנו, לחלוק ולשתף, כאן הבמה לכל מה שאתה מרגיש. יום נפלא לך ולכולם,

danaSha

New member
בטוח לאומי

לי אמרו שאי אפשר לקבל גם וגם (אולי הם טועים, מבטיחה לברר) אבל עד שהיא תוכר סופית במשהב"ט היא מוכרת בבטוח לאומי. 19% הנכות שהיא קבלה לא מקנות לה שום הטבות!!!!!
ריטה.

למעלה