לופוס ותזונה

mrs shaw

New member
לופוס ותזונה

אני יודעת שאין מחקרים מדעיים מבוססים שממליצים או מזהירים ממאכלים מסויימים, אבל אני בכל זאת מתעניינת בחשיבות תזונה נכונה עבורי, כחולת לופוס. שוטטתי באינטרנט, ויש בערך מאה מיליון אתרים, וכמובן - מאה מיליון דעות. אם אפסיק לאכול את כל מה שכתוב שם - אני אמות ברעב!!! מישהו מבין בתחום הזה? המלצות? טיפים? רופאים שמתמחים בתחום? תודה!

שבע77

New member
לא לאכול ירקות ירוקים

היי, אני לא יודעת הרבה אבל אני יודעת שאסור לאכול ירקות ירוקים (תרד, כרוב, חסה, פטרוזיליה, אבוקדו, קישואים וכו וכו) מכיוון שיש להם ויטמין קיי שתורם לחיזוק המערכת החיסונית בגוף - ולנו הזאבים אסור לחזק את המערכת הזו!! כמו כן אני יודעת שמאוד מומלץ כבד - אבל לא בהגזמה. ומי שיש לו בעיה עם ויטמין בי- 12 (לפי מה שהבנתי כמעט לכל הזאבים יש את הבעיה הזו) רצוי מאוד שיאכל בננה. וכן לאכול הרבה אשל - בשביל הסידן - זה למי שלוקח סטרואידים וגם - כשאני הייתי בתת תזונה המליצו לי לשתות "אינשור" (זה מן מילקשייק מגעיל ביותר) שאפשר לקנות את זה בבית מרקחת - זה די יקר ש בהצלחה שבע

עוד ירוק

ברוקולי נמנה לפי מיטב ידיעתי על אחד ממנהיגי הירוקים אוהבי הזאבים. לגבי אבוקדו - זה נשמע לי קצת מוזר, הוא לא ירק - האם תוכלי לכוון אותי היכן אפשר למצוא על הקשר בין האבוקדו והמערכת החיסונית ? תודה מתושלח הצעיר

gaia20

New member
זו פעם ראשונה שאני שומעת

שלא מומלץ לאכול ירקות ירוקים... תמיד אמרו לי שזה בריא, לכל אחד... בקשר לכבד- מומלץ בחום לסובלים מאנמיה על רקע חוסר בברזל

שבע77

New member
בעניין האבוקדו

האמת שאני לא יודעת איפה אפשר למצוא על זה חומר אולם זה מה שאמרה לי התזונאית שליוותה אותי במהלך האישפוז ואחריו בהדסה הר הצופים

../images/Emo41.gif זה לא מדויק!!!!!!!

אני יודעת בוודאות,שלא מומלץ להגזים באכילת ירקות ירוקים(לא שאסור לאכול מלפפון,לא בקיצוניות) אבל על מי שחלה ההגבלה הספיציפית הזו זה על אנשים שנוטלים קומדין!!!!!!!!!!!!,קומדין היא תרופה לדילול הדם,ושאוכלים ירקות ירוקים בהגזמה,תוצאות הI.N.R יכולות ועלולות להיות גבוהות(מה שאסור כמובן)

שבע77

New member
לגבי קומדין

נכון מה שציינת, אבל הירקות הירוקים גם מחזקים את המערכת החיסונית של הגוף וזה לא מומלץ לאף אחד מהזאבים. קומדין או לא קומדין!!! בכל אופן לסיכום אני מסכימה עם מי שכתב שהכי חשוב זה להרגיש טוב ואפשר בסך הכל לאכול מה שרוצים העיקר שזה יעשה לבם טוב ונחמד ותרגישו מאושרים!!

ortaldr

New member
תזונה

כאשר נודע לי שחליתי בלופוס הלכתי לכל מרפא אלטרנטיבי שיכול להיות החל מרפואה סינית, הומאופטיה, תזונאית, וכל המרפאים ע"י תזונה וכל אחד אומר משהו אחר... הרפואה הסינית אומרת לא לאכול אוכל חומצי שזה בעיקר גמבות ופלפלים תפוזים, חצילים ועגבניות, אח"כ הייתי אצל מישהי שאמרה לי לא לאכול בכלל גבינות ומוצרי חלב, עוד מישהיא שטענה שאסור לאכול מוצרי בשר, ות'אמת ניסיתי הכל, אבל מפעם לפעם כשערכתי ביקורת כל חודשיים אצל הפרופסור שמטפל בי לא היו שינויים משמעותיים במצב של המחלה...עד...שהחלטתי לעזוב את כל ה"דיאטות" הללו ולאכול מה שאני רוצה מתי שאני רוצה והפלא ופלא...הבדיקות הלכו והשתפרו... הכל שטויות, תאכלי מה שאת רוצה תשתדלי לאכול דברים בריאים כמובן אבל אם בא לך לרדת על איזה המבורגר...אל תרגישי רע עם זה, חוץ מזה שאני מאמינה שלופוס ונפש קשורים אחד לשני ואצלי אוכל שאני אוהבת תורם לנפש והרבה! לתשומת ליבך!

../images/Emo41.gifזה לא מדויק!!!!!!!!!!!!!!

אני יודעת בוודאות,שלא מומלץ להגזים באכילת ירקות ירוקים(לא שאסור לאכול מלפפון,לא בקיצוניות) אבל על מי שחלה ההגבלה הספיציפית הזו זה על אנשים שנוטלים קומדין!!!!!!!!!!!!,קומדין היא תרופה לדילול הדם,ושאוכלים ירקות ירוקים בהגזמה,תוצאות הI.N.R יכולות ועלולות להיות גבוהות(מה שאסור כמובן)

למעלה