לופוס + זכרון כביר
אסף - הזכרון שלך הוא פי 10 מהזכרון שלי ! אז ככה - בלופוס המערכת החיסונית של הגוף "מתבלבלת" ותוקפת את רקמות הגוף שלנו. ב-DLE הלופוס בא לידי ביטוי רק בעור, בד"כ בעור הפנים, העור נהיה אדמומי, קצת נפוח ויותר קשה מאיזורים אחרים ובנוסף בד"כ עם נטיה לגירוד. ב-SLE הלופוס תוקף כל מיני מערכות בגוף. אחד המאפיינים האופיניים למחלה הוא שהיא מופיעה בגיל מסוים בצורה מסוימת ויכולה להעלם כאילו לא הייתה כלל וכלל למשך שנים רבות ולהופיע מחדש. אין שום התחייבות מצד המחלה לחזור ולתקוף באותו אופן שבו היא תקפה בפעם הראשונה. בקיצור זה סיפור ארוך ומפותל, יש לא מעט אתרים שמספרים על המחלה בצורה הרבה הרבה יותר מקצועית ממני (אני רחוק מלהיות רופא) - אז תרגיש חופשי לגלוש. בנוסף זה גם קשור למודעות ולידיעה על/את המחלה. בנוגע למיצובישי - ניחשת נכון - הגעתי בעזרת אחי למוסך יונדאי (אני לא מטופל ולא מטפל במוסך הזה), בעל המוסך נתן לי עובד שלו אשר עשה איתי סיבוב כ-15 דקות, סובב את ה-מפלג וראה זה פלא - המכונית כאילו נולדה מחדש (הוא לא לקח כסף על זה). זה רק מראה מה שווים כל בעלי המוסכים השונים (אצל כל אחד מהם הייתי כ-15 פעמים) אשר כמובן רוצים רק את טובתך (כספך).