לופוס עור

gilagi

New member
לופוס עור

הי, אני חדשה כאן...ואשמח לשמוע תגובתכם. סוף סוף זכיתי באבחנה לבעית העור שצצה לי על הפנים (לאחר חודשים שלא זיהו מה זה). בבדיקות הדם לא רואים לופוס ססטמי. 1. האם זה עשוי להופיע באיזשהוא שלב לאחר שהופיע לופוס בעור? 2. האם מישהו מצא דרך טובה לריסון קצב ההופעה של התפרחת על הפנים ?(כי בקצה הזה כלפי לי יהפכו לכתם אחד גדול) 3. האם הכתמים שנשארים לאחר הדלקת נעלמים בסוף ? כמה זמן זה לוקח (אצלי הכתמים כבר קיימים מספר חודשים ולא ממש נחלשים) המון תודה לכל מי שיכול לעזור

ברוכה המצטרפת לפורום שלנו

שלום לך מכיוון שאני לא סובלת מלופוס של העור, אני עונה לך מידע שצברתי עם הזמן. ידוע לי על מקרה בודדים שהלופוס של העור הפך לסיסטמי, אבל זה מידע לא מחקרי ול א בדוק. אלא רק אותם יחידים שאני מכירה. שווה לשאול רופאים, ואנסה להפנות את שאלתך הלאה. לגבי ריסון ההופעה של הכתבמים - כאן כדאי להתעניין אצל חולות לופוס עורי, זה המקום והכנס גם הוא מקום מתאים לכך. ולגבי "העלמות" הכתמים - כן, מכירה הרבה חולות לופוס עורי, שבזמן התקף יש כתמים וכדומה, וכשההתקף עובר, העור חוזר לקדמותו. השמרי מהשמש כמו מאש!!!!! גם להיות בצל, כשיש שמש חזקה, זה נקרא להיות בשמש. כל הזמן להיות מרוחה בחומרי הגנה מהשמש (החזקים ביותר והטובים ביותר), להיות מכוסה בכובע רחב שוליים ואפילו בבגדים עם שרוולים ארוכים - גם בקיץ. האמיני לי, אני לא פגועה בעור, ובכל המלצותי בעניין ההשמרות, אני עושה נאה דורש נאה מקיים. הרבה בריאות

gaia20

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני רואה שכוכי כבר ענתה לך די בהרחבה ומכיוון שהידע שלי מועט בתחום העור, אני אמנע מלהגיד דברים שאני לא בטוחה בהם בכל מקרה, אני שמחה שהצטרפת אלינו ומקווה שתשארי

../images/Emo24.gifבדרך כלל זה שתים שונות

עד כמה שאני הבנתי זה שתי מחלות שונות קצת. יכול להיות שאיזה בן אדם יפתח את שתיהן אבל זה עד כמה שאני הבנתי שתי מחלות שונות. גם לפי ההבנה שלי: לופוס סיסטמי יעני מערכתי הוא יריות של כוחות על כוחותינו והחברה של העור זה חבורת תאים שהחליטו לעבוד שעות נוספות וככה נוצרים לנו התאים האדומים והקשקשת. ושוב כמו שאמרו לפני הכי כדאי לשאול בכנס את הרופאים . כשאני רואה את הרשימה ואפילו הרצאה שלמה בעניני האיבחון .. אין ספק שתזכי לתשובות. ברוכה הבאה אחותינו הפורחת. כובע רחב שוליים, משקפיי שמש ואת גם מופיעה בשיא האופנה וגם מגינה על העור.

למעלה