לופוס

agesher1

New member
לופוס

שלום לכולם. מה שלומכם, אבקש לדעת איך אפשר להרשם בארגון הלופוס הישראלי? תודה דודי.

שלום לך וברוך המצטרף לפורום שלנו

שלום לך דודו ההצטרפות לארגון הינה פשוטה ביותר. לפניך שתי דרכים: 1. אתה יכול להצטרף לארגון על ידי לחיצה על "ארגון הלופוס בישראל", שמופיעה בשורה הכתומה מעל ההודעה הראשונה בפורום, ושם תמצא קישור "הצטרפו אלינו". 2. כמו כן אתה יכול להתקשר לטלפון של הארגון: 03-6955357, לבקש להירשם ולהשאיר פרטים ואנחנו נשלח אליך את הטפסים הנדרשים. מקווה לשמוע ממך כאן קצת יותר פרטים על מחלתך, או על הסיבות להתעניינותך במחלת הלופוס. הרבה בריאות

ל3

New member
ברוך הבא דודי

כמו שכוכי כבר ציינה, נשמח לשמוע פרטים עלייך. בן כמה אתה ? ( לא חייב לספר כמובן), האם אתה חולה בלופוס? כמה זמן וכו´. בכל אופן, הגעת למקום הנכון כי כאן יש אנשים מקסימים ותומכים ואני מקווה שתמצא פה את מקומך המון בריאות

eliane

New member
רישום דרך האתר

היי כבר שלחתי פעמים את הפרטים שלי אבך\ל עדין לא קיבלתי תשובה אבל אולי פשות לוקח זמן מה שלומכם? שבת נעימה וקרירה אליאן

בוקר טוב אליאן, אם נרשמת דרך האת

בוקר טוב אליאן אם נרשמת דרך האתר, את נכנסת אוטומטית לרשימת התפוצה של הארגון. ואם ברצונך לדעת בוודאות, שלחי לי מסר אישי עם הפרטים האישיים שלך, שם פרטי ושם משפחה יספיקו, ואני אבדוק זאת ליתר בטחון. ממש בימים הקרובים אנחנו שולחים פרפרון חדש והזמנה לכנס, ואני משוכנעת שתקבלי אותם בדואר. זהו, נוסעת עכשיו לירושלים, אז להשתמע בלילה. יום טוב כוכי

gaia20

New member
ברוך הבא ל ../images/Emo82.gif הצנוע

אולי תספר לנו קצת על עצמך? האם אתה חולה לופוס?

למעלה