לופסיונריות ו-לופסיונרים

לופסיונריות ו-לופסיונרים

מכובדי האם מישהוא מכיר/יודע/נתקל ב-מאמר/מחקר/אתר אשק קושר מצבי לחץ ומתח ל-לופוס ? האם מישהוא מכם סובל גם מ-בעיות ב-עיניים ? האם מישהוא מכם הוא גם יוצא ברה"מ (דובר רוסית) ? תודה מתושלח הצעיר

מתושלח יקירי המון תאלפים מתח ולופוס

היי מתושלח ידידי אוי אוי מצאת נושא שהספריה שלי מלאה בו. אז יש המון ואני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל כי מתח הוא גורם מספר אחד בירידת תפקוד מערכת החיסון וממילא יש המון חומר על התפרצות SLE ו STRESS והקשר ביניהם. יש דבר נוסף שזה כנראה לא מה שאתה מחפש זה ההופעות של הפרעות פסיכיאטריות, מתח ודיכאון ועוד... ב CNS SLE תן פרטים מה מענין אותך מהים הזה. לגבי רוסית? רק שומעת לא מבינה.

תן לי יומיים טוב?

סורי ברחה לי ההודעה לפני שגמרתי לברבר. אז אם תתן לי יומיים ואתה מבטיח להתחשב בי בציון אז בעיה בכלל ובחלט. ואם לא אעבור אותו תמיד אפשר מבחן חוזר לא?

vivi49

New member
ממה אתה סובל בדיוק בעיניים..

האם זה חיצוני או פנימי כלומר רישתית קרנית וכו'? לפני שנתיים עם השימוש הראשון בפרדינזון העפעפיים שלי היו אדומות ונפוחות עד כדי שינוי ההבעה בפנים, והרופא הראומטולוג שלי היה פעור פה לנוכח התופעה היא עברה כעבור כמה ימים חזרה שוב כשלוש פעמים וכבר שנתיים שקט. טוב בטח זה לא עוזר לך הרבה, שמתי לב ,שכמעט ואין שתי אנשים עם אותה תופעה לשניהם בלופוס,,,

פנפוני

New member
מאמר מעניין../images/Emo13.gif

היה מאוד מענייו לקרוא על מחלת הלופוס בילדים. בריאות לכולן ולכולם. דניאלה.

למעלה