לופסים יקרים

לופסים יקרים

נדמה לי שכבר שאלתי את השאלה הזו - אבל אנסה עוד פעם - האם יש כאן, ב-פורום המחויך ושופע הסיפורים (לא הייתה הנחיה לגבי ה-קפה), זאב/זאבה אשר מוכר כ-נכה צה"ל ? או אולי אתם מכירים משהוא כזה ? תודה מראש מתושלח הצעיר

אני. ../images/Emo42.gif

ואני חושבת שכבר כתבתי לך מסר מזמן. אבל לא בטוחה. בכל אופן, לגבי בספר של דר' שיינפלד על הלופוס. איפה קונים? רוצה גם.

"לחיות עם מחלת הלופוס"

ראשית בשם כבודו - מר שיינפלד (עכשיו אסף ידלק) - אני לא יודע אם את מעשנת - אבל הוא אנטישמי כלפיהם, הצוות שלו שלא יכול להגמל מהעשון כל הזמן מוודא היכן הוא ש-חס וחלילה לא יתפוש אותם על חם. שמו המלא ותוארו הוא : - פרופסור יהודה שיינפלד. את הספר כתבו גם ד"ר מרגלית לורבר ו-ד"ר אנאבל אהרון. אני רכשתי את הספר ב-תל השומר במחלקה פנימית ב' אצל המזכירה פרופסור שיינפלד. ב-סטימצקי לדעתי הם יכולים להזמין את הספר ולקבל אותו תוך יום. מתושלח הצעיר

lupland

New member
אתם מפסידים...

אכן "נידלקתי". כבר בפגישה הראשונה שלי איתו הוא פתאום אמר: "מה זה?" ואני עניתי "מה?" והוא השיב "מה זאת הקופסא בכיס שלך?" חברה.אתם לא יודעים מה אתם מפסידים.לחוות את העולם הזה בלי סיגריות...איזה פספוס.כנראה שגם אותכם שכנעו כשאמרו לכם שרק חסרי הבטחון מעשנים.אךךךךךךך.איך אפשר בלי הצינגלה על הבוקר עם הקפה...עוד לפני ששוטפים את הפנים ואת השיניים... וחוץ מזה אנחנו גם אזרחים טובים יותר.בזכותנו יש למדינה יותר כסף ממיסים...תארו לכם מחר בבוקר מצב שכולנו נפסיק לעשן... וחוץ מזה.בעניני הנשיקה הצרפתית.תארו לכם מצב "סטרילי" שבו אתם באים לנשק ולבן זוג יש עדיין את הריח של השום והבצל מהארוחה "הרומנטית".בהההההההההההה.

daphnal

New member
הנשיקה...

אספי,אני רואה שהנשיקה הזו השאירה עליך רושם עז...

טגורי

New member
בקשר לעשן

אני נגמלתי מה-1/11/02 לא נגעתי בסיגריה אבל לפעמים אני נהנית לשאוף פסיבית את העשן של אנשים שמעשנים סביבי....

daphnal

New member
לופוס וצבא

יפשתי היום חומר קריאה דרך "גוגל". היה שם אתה שעוסק בנכות על רקע לופוס אבל לא הצלחתי להכנס אליו כך שאולי תנסה ותצליח. אם תהיה לי הכתובת הספציפית אידע אותך. חיפשתי תחת "זאבת". ביי

לופוס וצבא

נכנסתי לאתר, הוא מביא התדיינות ביו קצין התגמולים לבין ה-חולה אני חושב ששווה ורצוי לכל חולי הלופוס בעיקר ל-חולות הלופוס לקרוא אותו ולתת גם ל-בנותיהן לעיין בו. בנוסף יש ב-גוגל גם מאמר על "למה הנשים מאריכות חיים יותר מ-גברים" שגם הוא מענין בפני עצמו. מתושלח הצעיר

כתובת ה-אתר

ב-גוגל לחפש תחת זאבת האתר הראשון הוא "הצעת חוק שירות הקבע ב-צה"ל " (גמלאות) האתר השני "נקרא סוד היתרון ה-נשי" מתושלח הצעיר

daphnal

New member
שלומות

ומה שלומך היום ידידי ? עשיתי צעד אחד קדימה... חשבתי שתשמח לדעת.

למעלה