לוקחים את העתיד

לוקחים את העתיד

יושבת חושבת, מתלבטת מחליטה על עתיד מסויים לימודים , שירות לאומי עבודה , התקדמות פתאום היא באה ובמילה אחת מעבירה את הכל מורידה את הכל מתחת לאדמה שלא רצוי יותר . מבקשת לשנות להחליט על סדר אחר ואני רוצה עכשיו ללמוד מרגישה שעכשיו זה הכי מתאים רוצה לקרוא ולהבין זה גם יעזור בטיפול אבל לא היא רוצה משהו אחר וקשה לומר לה לא, קשה להתנגד לה ולהסביר שעכשיו הכי מתאים זה ללמוד

האם הכוונה לאמך?

קיסרית, את החיים שלך תחיי את ולא אמא שלך. זה הכי קשה בעולם לעמוד מול הלחץ הזה שלה, אך הכי חשוב שאת תגלי את הרצון שלך, את קול שלך. ואת יודעת מה, גם אם תתחרטי על בחירתך בעתיד - היא עדיין בחירתך. וזה מה שחשוב. לא הרבה אנשים לא משנים כיוון בחיים בשלב זה או אחר ואפילו כמה פעמים. מותר לך עכשיו להתנסות בכל מיני כיוונים, עד שתראי מה טוב לך. אילנה

כן זו היא..

שוב באה ואומרת מילה ומשנה את הכל שוב באה ומעבירה את כל הרצון ללמוד , זה חלק מהטיפול אני חייבת רוצה ללמוד פסיכולוגיה-קרימינולגויה עכשיו ולא עוד כמה שנים יכולה ללמוד עכשיו , אך היא רוצה ששירות לאומי הלם ואעשה למרות שזה נסגר

נראה לי ש

יש לך כאן בחירה: לצאת מהבית וללכת ללמוד, תוך שאת נאלצת לממן את הלימודים והמגורים שלך לבד או לעשות מה שהיא מבקשת ממך. מה את חושבת על זה?

לא דווקא לא

אני הולכת ללמוד ליד הבית כך שאני אמשיך לגור בבית וההורים ממנים את הלימודים כי הם לא מוכנים שאני אממן אותכם , וזהו סופי אני הולכת ללמוד כך שזה לא יכול להיות בחירה שלה, כיוון שנסגרה ההרשמה לשירות לאומי. הולכת ללימוד פסיכולוגיה וקרימינולוגיה לתואר ראשון .

למעלה