לוקחת את הרעיון של יעלי2 ופותחת שרש

dorlim

New member
לוקחת את הרעיון של יעלי2 ופותחת שרש

אז מה קניתם בשנה שעברה?

dorlim

New member
אצלנו בד"כ אין הבדל....

וזה מסתובב כמעט תמיד סביב דברים וכלים לבית - כוס לקידוש, פמוטים, ואזות יפות, מפות שולחן, שעון קיר, כלים נאים וכו´ הרעיונות שהעלתם כאן קצת יותר יצירתיים ממה שאנחנו היינו...

אתי@

New member
גם אנחנו בד"כ לא יצירתיים

בפסח קנינו: להורים שלי - מפת שולחן יפה תואמת לריפוד של הכסאות
להורים של הבעלוש - אגרטל עם פרחים בראש השנה קנינו: להורים שלי - סט מלחיה ומטחנת פלפל יפים להורים של הבעלוש - צלחת הגשה לדגים - בצורת דג, ורוטבייה תואמת יותר אחורה אני כבר לא זוכרת

שמופית

New member
אני ממש ממש לא זוכרת מתנות,

אבל יש לי רעיון נחמד שמתאים יותר לפסח: לקנות קערה יפה ולמלא באגוזי מלך (עם הקליפה) ולקנות מפצח אגוזים תואם. והכל לעטוף בצלופן ורפייה. נראה פשוט נהדר

ayush

New member
../images/Emo45.gif הוצאת לי את המילים מהפה !

גם אני לא זוכרת כל כך את שלל המתנות שקנינו לחגים.. אבל בפזח האחרון לאחר הפצרות מצד שני ההורים להפסיק "לבזבז עלינו לכסף!" קניתי קערה יפה וגדולה, מפצח אגוזים ובקבוק יין משובח וכמובן המון אגוזי מלך... הכנסתי את כל "המוצרים" לקערה ועטפתי עם צלופן שקוף ורפיות. יצא מרשים מאד ! אז אמנם זה מתאים יותר לפסח אבל אפשר ללכת באותו כיוון לראש השנה - למלא את הקערה ברימונים / מתוקים (Home Made למי שיודעת להכין..) וכו´.

דפי26

New member
אני גרועה........

יש לי בלאק אאוט טוטאלי לא זוכרת מה קנינו בפסח! אצלי בבית לא קונים מתנות ואצל הבעלול כולם נותנים מתנות לכולם(סטייל כריסמס בפסח וראש השנה)אנחנו בדר"כ מקבלים מתנות לא שימושיות בלי פתק החלפה......... (אני תמיד קונה עם אלא עם כן זה משהו שלא ניתן להחליף או שאני בטוחה שרוצים אותו) רעיונות למתנות שחלקן נתנו/חלקן קיבלנו/חלקן עלו לי בראש: מפת שולחן יפה מפשתן מתקן לקורנפלקס נרות מצעים מתקן להכין עוגיות בצורות(זה ממש כיף) ספר בישול מנוי אפילו לחצי שנה לניקוי ראש (אני מתה לקבל,110 ש"ח)(מי שלא מכיר זה חוברת תשבצים) סלסלה מבודי שופ סט דבש בטעמים קערה מפוצלת לפיצוחים

יעלי2

New member
אל תשברו את הראש-תנסו לזכור רק

מה הבאתם לראש השנה שעברה. אגב, הרעיון להבי סלסלה או קערה עם רימונים שלמים-יפיפה! אחלה רעיון. למי שממש רוצה להשקיע, אפשר לפרק רימונים ולהביא אותם בכלי זכוכית. עוד רעיון- להכין עוגת דבש קלאסית בתבנית שטוחה (כמו של בראוניז), ואז לחתוך את העוגה לקוביות (כמו בראוניז) ולהכניס הכל לכלי זכוכית עם מכסה (כמו של עוגיות), לעטוף יפה והנה לכם רעיון קל, פשוט יחסית וטעים.

קרן ש

New member
מתנות מתנות ...

בפסח קנינו להוריי צלחת הגשה לדג בצורת דג כמובן ולהוריו אגרטל גדול. בראש השנה קנינו להוריי מתקן לקפה,תה,סוכר ולהוריו סט של קפה וצלוחיות פסח לפני להוריי מיקרוגל ולהוריו סט למטבח של כלי איחסון וחוץ מזה עוד רעיונות שקנינו בחגים ובכל הזדמנות אחרת; מפת שולחן מאורגנזה, כלים למטבח, קנקן לתה וכוסות, מגש מכסף, נרות פרחים ומובייל.

kisses

New member
אני לא חושבת שקניתי לחמתי בראש

השנה מתנה, מה שכן בפסח קניתי לה סט מכסף של כוסות לקידוש ומגש. עכשיו אין לי מושג מה לקנות כי יש לה הכל.

שריל

New member
ואני הצלחתי ביותר! יש את החנויות

של "הכל בדולר", ומצאתי שם, יותר נכון מישהי מצאה וסיפרה לי על זה, שבלולים וצבים עשויים מחרס או משהו, לא יודעת זה צבוע, גדולים למדי, שמתאימים מאד לשים בחצר. אז היות שגם להורים שלי וגם לשלו יש גינות קניתי את זה, אני חייבת לציין שזה נראה כמו משהו שעולה הרבה ועלה לי 20 ש"ח! הם התלהבו נורא והשבלולים כבר מצאו מקום של כבוד בגינה של חמי וחמתי והצבים זכו למקום בסלון של הורי מרוב שהם יפים! ותזכרו עלה לי 20 ש"ח! אז גם השנה אני הולכת לחרוש את החנויות האלה, כי צריך שם הרבה מזל אבל אפשר בהחלט להצליח!

מיקה11

New member
קניית מתנות - הסיוט שלי!!!

אני פשוט סובלת מזה! לא רק מתנות לחגים גם יומולדת וכו´. אני תמיד משתדלת להביא תנות יפות ומיוחדות, אבל באמת הבעיה היא להתאים את זה לטעם של מישהו אחר - במיוחד לחמותי שעד היום לא הצלחתי לפענח אותו. בפסח האחרון קניתי קערה יפה ושמתי בה אגוזים (כמו ששמופית אמרה) וזה באמת משהו שנראה לי שהיא אהבה..

למעלה