לוקחת הפסקה..

yaeltal

New member
לוקחת הפסקה..

היי.. רק רציתי להגיד שאני לוקחת כנראה הפסקה מהפורום.. ולמעשה מכל סוגי הקשרים שקיימים ורק מעוררים בלבול עכשיו.. ואולי זה המקום העיקרי שבו אני לא יכולה להרשות לעצמי להיות בזמן הזה.. שבו אני לא מצליחה להוציא שום דבר טוב אלא רק פוגעת ומאכזבת ונותרת מול הודעות כאן ללא מילים, או עם המילים הלא נכונות, בגלל חששות של מה אפשר להוציא ומה לא.. סתם.. ימים קצת מבולבלים.. יעברו כנראה. אני רק לוקחת קצת שקט.. לא יודעת מה עוד להגיד ורוצה לסיים כבר כי כל מילה רק יותר מטופשת מקודמתה.. ביי בינתיים, יעל..

torme

New member
חבל שאת הולכת

אני מקווה שתמצאי קצת סדר בדברים ושקט פנימי לי הקריאה בפורום עוזרת לסדר קצת את המחשבות אבל כל אחד שונה בהצלחה!!!

חבל לי שאת הולכת ../images/Emo10.gif

יש משהו שמפריע לך להתבטא, את לא מוצאת את המילים ה"נכונות"... לא זכור לי שפגעת או אכזבת מישהו פה, ההיפך- התגובות שלך תמיד היו רגישות ותומכות והתקבלו בתודה ובאהדה. אולי תנסי להיעזר עכשיו את בנו- לבדוק מה קורה. שתפי אותנו- ראי בפורום שדה להתנסות. זו יכולה להיות הזדמנות בשבילך ללבן דברים, לבדוק דברים. אולי תוכלי לקבל פה פידבק שיוכל להועיל לך. אם בכל זאת את בוחרת בהפסקה, אני מכבדת את בחירתך ואחכה לחזרתך כשתרגישי שזה נכון לך. בהצלחה יעל!

subtitles

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo142.gif

יעל
אני מבינה שאת מבולבלת.. ולכן אני חושבת שאת עושה את הדבר הנכון. קחי לך קצת חופש.. ותראי מה זה עושה לך. לאן זה מוביל אותך. אנחנו כמובן כאן בשבילך תמיד. ואני מקווה שבכל זאת תחזרי בקרוב.. כי אני אתגעגע וכמובן אדאג. אני לא בטוחה מהודעתך אם את מתכוונת להשאר לבד כרגע, או שאת כן נשארת עם קבוצה של אנשים קרובים שלא מבלבלת אותך. אנא אל תשארי לבד
חשוב לי גם לציין יקירתי.. שבפורום הזה לפחות - לא עשית שום טעות. כל תגובותיך והצעויך היו כה טובות לטעמי. לא אכזבת!
אני לא יודעת אם תאמיני לזה או לא. אבל דעי לך שאני לעולם לא משקרת
רק עזרת כאן עם פניני החוכמה שלך! ואני מקווה שתחזרי לעשות זאת כשתוכלי. אוהבת
אני.

יעלי מתוקה שלי

אני כל כך מקווה שאם את הולכת, לפחות תישארי לקרוא אותנו וגם תחזרי בקרוב. אני לא יודעת מה היה כאן כי לא הייתי פעילה בשבועות האחרונים בפורום הזה, אבל אני זוכרת אותך רק לטובה. את תמיד תומכת ורוצה לעזור ויש לך מילה חמה לכל אחד ואחת. אני אשמח אם תישארי אבל אם את צריכה קצת חופש כדי לסדר מחשבות, זה בסדר. אנחנו כאן ותמיד נקבל אותך בזרועות פתוחות. אוהבת, מיכל

למעלה