לוקחת על עצמי משימה....

DawnR

New member
לוקחת על עצמי משימה....

אוקיי, שלא תחשבו שזו גחמה או משהו, אבל אני ממש בעצבים מאיך שהרבה בנות פה ובכלל בפורומים\צ'אטים\אי-שם כותבות\מדברות. אז רק כדי שאני אדע שתרמתי משהו להמשך קיומה של השפה העברית: כשגוף מדבר פוגש את זמן העתיד - האות הראשונה שתבוא היא "א" ולא "י". למשל: אני אאנוס\ אסע\אוריד...וכו'.
שחר, מחיית השפה העברית בפורומי תפוז.

this is my way

New member
../images/Emo45.gif גו שחר גו שחר

אני אנסה
למרות שאני הכי גרועה בלשון ואנגלית...

DesertRose7

New member
חחחחחחחחחחח..

קרעתאותי!! אני מבינה על המה שאת מדברת!!! במיוחד אחרי בגרות בלשון! זה הכי מציק שיש!

DawnR

New member
זה תמיד מציק......

חוצמזה שגם האחים שלי בבית מדברים ככה אז לפעמים יוצא לי בטעות ואני לא אוהבת לעשות טעויות בעברית.... אולי כי אמא שלי מורה ללשון
שחר.

this is my way

New member
אני תמיד מתבלבלת בקטע של ה..

נגיד תדביקי או הדביקי? תכבה? בכול הקשור ל ת' ובכלל אני ולשון לא הולכים יחד..לא מכירה שום חוק.. ויש לי פתור מתורת ההגה.. ( לא שאני יודעת מה זה אומר.. ובבצפר שלי הבגרות היא ביא' מה שאומר שזה בשבילי השנה זו שבאה..)

DawnR

New member
את מדברת על ציווי?

כי בציווי הפועל לא מתחיל ב"ת"...הרבה אנשים פשוט משנים את זה לצורת עתיד וזהו... זה לא ממש משנה - כי התופעה הזאת ממש נפוצה וגם אני מדברת ככה... פשוט הקטע של אותיות אית"ן בעתיד הורג אותי.... שחר.

blink me1

New member
../images/Emo3.gif

מה אתן כלכך מתעצבנות?!? זה לא ניראה לכן טיפה מיותר?!? כי לי כן! נישמע לי פשוט שטותי............

OCֹJB

New member
לא מתעצבנות..

זה מציק בעין.. נראה אותך אחרי הבגרות בלשון.. זה כבר בא טבעי... (וכבר התעצבנו עלי כמה פעמים שאני מתקנת אנשים..חח.. זה מצחיק!)

blink me1

New member
אה חח שחר...באמת לא הבנתי מי זו

כן כולם אומרים לי שאחרי הבגרות בלשון מעצבן אותך טעויות דיבור וכתיב.....לא יודעת לא נירא לי שלי זה יהיה!! אני מאלה שבכוונה כותבים על טעויות..כאילו עושים לעצמם קיצורים נוחים!! למשל משו=משהו במת=באמת וכו וכו אתם בטח מכירות....

daniel451

New member
חח גם לי יש ת'קטעים האלו..

אני כותבת כמו שאני מדברת.. יענטו רק בצ'אטים ואייסי ודברים כאלה.. בעבודות לבצפר (הנה עוד דוגמא), אני כותבת טופ.. (והנה עוד דומגא..)!:)

SurfeR Babe

New member
כן אה?

בזמן האחרון אני התחלתי יותר להקפיד כי זה די מעצבן אותי גם ככה... אבל אם אני אשכח את זה פעם לא להתעצבן עליי בבקשה...?

DawnR

New member
לסתו וSurfer Babe...

זה לא היה מכוון לבנות מסוימות, פשוט בכלליות, די נמאס מכל ה"ילך"\"יחשוב" וכו'. סתו - לא אכפת לי שתקצרי "באמת" ל"במת". אבל הקטע הזה עם העתיד פשוט משגע אותי. שחר.

SurfeR Babe

New member
קוראים לי קארין ואני יודעת

רק אמרתי... בכלליות גם אותי זה מעצבן, אבל יוצא לפעמים...

daniel451

New member
איזה מושלמים הם היווו!!!!!!!

בבי בי סי פריים איזה יפה הם שרו דייייי!!!!!!!!!!!!!! אבל למה לא ראו גם את מקפליי?? תאמת זהו ויתרתי על ג'יימסוש למרות שהוא נשאר ידיד טוב טוב שלי (ונאמר אמן===>א-מ-ן).....! אני מתה על דנייי נשבעת לכםם!! חולה שרופה מאוהבת הוא גן בן 18 אז בכלללל אררררגגג.. קיצקץ, שבאסטד עלו לבמה עוד שנייה הייתי בוכה כאילו הייתי שם ומה זה התרגשתי ווואייייי אני פשוט חולה עליהם דעייי..!!

M o T e K 16

New member
מבינה אותך....

אותי משגע הקטע של הזכר ונקבה אני לא סובלת שמבלבלים לא זוכרת מי פה כתבה אתם מכירות את זה זה משגע אותי אתןןןןןןןןןןןןןןןן מכירות אתןןןןןןןןןןןןןןן גם משגע אותי שכותבים שניכן בכלל כל הקטע של הזכר והנקבה "ם" לזכר "ן" לנקבה אנשים!!! וגם העתיד מעצבן אותי אבל זכר ונקבה יותר וזה עוד לפני הבגרות בלשון!!!

למעלה