לוקח יומיים חופש מהפורום ,

לוקח יומיים חופש מהפורום ,

זה עייף אותי לגמרי אם לא אותי זה לקח לי את הרגיעה מודה לכל מי שהבין ,,,, ומי שלא ניראה לו שילך לשתות את הים של עזה (כמו שאמר עראפת)

ישראל מצטער אם זה בגללי...

העניין כאן קצת יצאו מפרופורציות. סך הכל אני אוהב אותך ומעריך אותך ואתה יודע את זה. ואין לי בעיה עם זה שאתה כותב ומשתף אותנו בדברים שעוברים עליך. חבל שכל העניין הזה התפתח למהומה גדולה. אבל תסתכל על הצד החיובי שבעניין. הרבה אנשים קפצו להגן עליך ולעזור לך(למרות שלא היה צורך,אתה כבר ילד גדול ומסוגל לענות בעצמך) בכל מקרה סליחה אם כל העניין הזה גרם לך להרגיש רע. סך הכל אני אישית יצאתי מסופק מהעניין. אני סומך על שירלי שתעשה מה שהיא רואה לנכון. שיהיה לך חופש נעים ותחזור אלינו מחוזק

IM echo

New member
אתה זה שיצאת מפרופורציות.

קח אחריות על המילים שלך, הדברים הכי קיצוניים ופוגעים נכתבו בהודעות שלך. ההתנצלות שלך מיותרת לחלוטין, רק עושה אותך צבוע. קבור ראשך בחול ואל תצא.

Simple Sam

New member
אולי שתוק?

אנלא חושבת שהוא התכוון שנפתח דיון. אל תתערב,זה לא עניינך.

בדיוק../images/Emo45.gif

זאת הייתה הודעה בייני לבין ישראל שבה ביקשתי סליחה. אין שום טעם לפתוח על זה דיון. וסתם שתדע אני מיודד עם ישראל,אם לא הייתי אומר לו מה שאני חושב אז הייתי לא אמיתי וצבוע. עצם זה שכן אמרתי הופך אותי לאדם כנה לא לצבוע. ועוד דבר קטן. אם ישראל היה נעלב או נפגע הוא היה אומר לי. עצם זה שהוא לא אמר אז סביר להניח שהוא לא נפגע ולא נעלב. אתה סתם מנסה לחמם ולפתוח כאן עוד גזרה. לא יצליח לך... תודה טל על המילים הנכונות

תדעי* את*

רק עכשיו שמתי לב שזאת נקבה. אגב הניק שלך מוכר לי. את כותבת במקרה גם בפורום היהודים הרשמי?

השאלה הייתה מופנת לבחורה השנייה...

אני יודע שזה לא היה נראה ממש ברור :) את אם אני לא טועה כותבת בפורום דניאל סולומון

כן כן תמשיכי לשקר לעצמך...

ביניינו את יודעת שאת נלחמת בטחנות רוח. לא תצליחי להוציא ממני מילים חריפות,עלבונות או קללות. מי שמכיר אותי יודע שאני לא כזה. אני יודע שקשה לך להתמודד עם האמת. אבל תתמודדי.

One Echoe

New member
אתה לא יכול רק לבקש הבנה כל הזמן.

תנסה להבין גם את הצד של מי שהיה מנגד. בסך הכל, לא כעסתי עליך, לא קיללתי אותך ולא ניסיתי לפגוע בך. מצד שני, אתה התחלת ללכלך עלי בהתכתבויות עם אחרים בפורום. ולכל מי שהולך להגיב, חוץ מישראל, תספרו עד 3, עכשיו סתמו.

למעלה