לוקיישן טוב התמקם בו

בילוי במקום מיוער

הי יונית,

מקומות מיוערים ישנם רבים ברחבי מדינתינו כגון:

פארק הכרמל - באזור של מלון הספא יערות הכרמל יער נחמד ואפשר למצוא המון פינות שקטות שם
יער חוף הכרמל, המשתרע על כ-10,000 דונם, שוכן בלב הכרמל, במדרונות המערביים של ההר,

גליל תחתון - גלבוע
יער בית קשת משתרע על המורדות המזרחיים של הרי נצרת שמהם נשקפים הנופים המרהיבים של הגליל התחתון ועמק יזרעאל. היער משתרע על פני כ- 25,000 דונם.

גליל מערבי - כרמל
יער חניתה פרוס במורדות הרי הגליל המערבי על פני שטח של יותר מ-2,300 דונם בגובה 400-100 מטר מעל פני הים.

אזור גיאוגרפי: גליל מערבי - כרמל
יער כברי, שעיקרו עצי מחט, משתרע מצפון לנחל געתון, משני צדי כביש צומת כברי-מעלות (כביש 89) בגובה של עד 250 מטר מעל פני הים.

וכמובן שישנם עוד מקומות נחמדים מתחת לעצים.

לוקיישן טוב התמקם בו

היי
אני מחפשת אלטרנטיבה טובה לצימר רומנטי וקיבלתי המלצות על נופש עם קראוון וזה נשמע לי מדליק.
אני לא מבינה בזה יותר מידי ולכן התחלתי לברר ברשת ואיך שהוא הגעתי לכאן, אז אני מקווה שזה המקום המתאים.
ביררתי וקיבלתי כל מיני פרטים והמלצות ואני רוצה להתקדם עם זה אך אף אחד לא ממש המליץ לי על מקום רומנטי ומבודד להתמקם בו עם קראוון באופן חוקי כמובן.
המליצו לי על כל מיני חניוני לילה וזה נראה לי יותר מידי המוני ולא אינטימי.
האם יש כזה בכלל בארץ ומתי מומלץ?

לוקיישן טוב התמקם בו

היי,
אני בהחלט מסכים אם כל הממליצים לגבי נופש עם קראוון הקונספט נכון וישנם מספיק מקומות כאלו ברחבי ישראל.
צריך לזכור שאתם מחפשים מקום מבודד זה תמיד יהיה תלוי בתאריך \ בתקופה ובמיוחד מה אתם מחפשים - ים,יער, הר, גבעה, נוף כזה או אחר וכמה ימים אתם מתכננים לשהות שם.
תנו לי כיוון ואני אנסה להדריך אתכם לאן.

למעלה