לוקיישנס בלונדון..

bujored

New member
לוקיישנס בלונדון..

היי לכולם, בדיוק חזרתי השבוע מלונדון, ויצא לי לראות שני מקומות יפים שקשורים בפינק פלויד, האחד, הוא תחנת הכוח המפורסמת מהקאוור של "אנימלס". והשני, המקום שבו צולמה הסצינה מתוך החומה בשיר "אין דה פלאש?" (השני, כאשר עולה הלהקה המחליפה) מבנה יפה מאוד בווסטמינסטר, ברגע שאתה נכנס, אתה פשוט לא יכול שלא לזהות איפה אתה נמצא :) כמובן גם הלכתי כמו בכל פעם לאבי רוד סטודיוז אבל זה לא מקום שמזוהה עם פינק פלויד באופן בלעדי.. למרות ששם הוקלטו תקליטים מצוינים שלהם.. (דארק סייד, וויש ועוד). זהו!

הצטלמת לפחות על מעבר החצייה?

לא ידעתי שתחנת הכוח מהעטיפה של אנימלס באמת קיימת (?!)

תחנת הכוח בבטרסי

Battersea - אכן קיימת. היא לא פעילה כיום, אך היתה פעילה בתקופת Animals.

edlessme

New member
גם אני הצתלמתי שם באוגוסוט!

אבל זה נורא קשה לתפוס זווית טובה בגלל כל התיל והחומה שמסביב...

bujored

New member
האמת שהזיזו את מעבר החציה ..

הוא לא בדיוק באותו מקום כפי שמופיע על האבי רוד רקורד, הזיזו אותו קצת לכוון הכיכר :)

אני יודע...

אפילו שינו את הצורה שלו...

Jam Head

New member
אממ

מה יש לעשות באולפני אבי רואד ? יש שם מוזיאון או משהו כזה ?

bujored

New member
אין מוזיאון, אבל.

זה מקום שוקק מעריצים מכל העולם, בכל הפעמים שהייתי שם פגשתי אנשים שבאו מכל העולם לראות את המקום, אני אישית נכנסתי פעם אחת פנימה מאחר ואחד האנשים שעבדו שם ויצא לי לדבר איתו קצת, הזמין אותי ואת חברה שלי לסיור קצרצר, זה היה מאוד מרשים. אני חושב שמאחר וכלכך הרבה דברים טובים יצאו ממנו הוא בהחלט שווה ביקור, זה ממש מקום קדוש לכל אוהבי הרוק בעולם :) וזה 10 דקות בטיוב מכל מקום מרכזי בלונדון..

Miss CB

New member
מגניב בטירוף, אבל-

בתכל'ס הסבירות היא שלא יתנו להיכנס.. ואז זה סתמי קצת; לבוא להצטלם, וזהו לא? אין מה לעשות שם חוץ מלהצטלם אלא אם כן אתה מצליח להיכנס פנימה (עכשיו לראות את המקום מבפנים - זה באמת צריך להיות מרשים לאללה!!)

bujored

New member
דווקא יש..

כשאתה מטייל בעיר מסוימת, לפעמים אתה נכנס למוזיאון כזה או אחר, ולפעמים אתה מגיע לאתר היסטורי או בעל חשיבות מסוימת, לדוגמא, רוב התיירים שמגיעים לפריז יבקרו בשער הניצחון בכיכר דה-גול, ולמגדל אייפל ולבית הקברות פר-לשז.. לא בכל המקומות האלו יש מה לעשות מעבר ללראות, גם באבי רוד יש אפשרות מוגבלת של לראות מבפנים, שזה נהדר, אבל חוצמזה המקום מאוד מושך מבחינה חיצונית, בין היתר מאחר והוא אתר היסטורי לתולדות הרוק.. כמובן שאתה לא מוכרח לשבת שם שעות ולהתבונן באיזור, אבל טיול של מספר דקות מסביב זה אחלה חוויה ובכלל השכונה שבה הוא ממקום סיננט ג'ונסווד היא מקום יפה מאוד שכדאי לטייל בו! זהו!

Miss CB

New member
בסדר, אמרתי,

להצטלם ולהסתכל קצת מסביב, אבל זהו, לא?

למעלה