שוקלד אגוזים
New member
לוקלוקו......./images/Emo3.gif
מירה היא אמא של אחת מיקירות הפורום
בכל עת שאנחנו פותחים שולחן בטיולים , היא שולפת מעדנים תוצרת בית שמשאירים אותי מעולפת, ועם רצון לעבור לגור לידה בעיירה הפסטורלית אי שם בשרון הצפוני. בפעם האחרונה שנפגשנו שלפה מיכל גבינת לבנה תוצרת בית טעימה חבל"ז . ללא חמרים משמרים או מאריכי מדף. גבינה טעימה מעודנת והכנתה קלי קלוטו....וזה הולך ככה- מיכל יוגורט של 400 גר' ( אני השתמשתי בכבשים של מחלבת השומרון ) , אם אתם רוצים לנסות קחו גביע קטן. ערבבו עם מעט מלח והניחו בתוך מסננת דקה מעל קערה ללילה במקרר. אפשר גם בתוך שקית מבד , או חיתול מהתקופה בה השתמשנו בחיתולי בד. בבוקר תשפכו את הנוזלים ותערבבו את הגבינה שנותרה במסננת עם כף שמן זית ומעט זעתר , מי שיכול להוסיף קלוריות יגניב כף שמנת חמוצה ויתפנן על גבינה תוצרת בית בלי מאמץ . למראה התוצאה המהירה והטעם הנפלא , התחלתי לייצר גבינות לבנה כל שבוע , אני מגוונת עם זיתים או ממרח פסטו וגם מצאתי כתבה ואתר בנושא ,נראה לי שאני הולכת ללמוד באיזה סדנה לגבן גבינות תוצרת בית . מיבשורה תני לה בשמי חיבוק אני אחזיר לך המשך יום נעים
מירה היא אמא של אחת מיקירות הפורום