התאוריה שלי אומרת שסרטן, ככלל , נתפס לאנשים עם מועקה בנפש , מרכיב גנטי כלהו וגורם חיצוני שמחבר בין השניים וגורם להתפרצות המחלה . מרכיבים גנטיים לא חסר , וגורמים חיצוניים בכלל לא חסר . ולאנשים רגישים קל לקבל מועקות (אבל לא הכרחי) . בכל אופן , תזכרי שזה רק תאוריה . שאלה אישית , למה את שואלת הרבה על לוקימיה , את מכירה משהו/י שיש לו/ה ? הודג'יק
אבל תודה על התשובה זה גם מה שאמרו לי שזה נפתס לאנשים רגישים רגישים יכול להיות עם מועקות. הרי תמיד אומרים שלחץ ועצבים מביאים מחלות. סתם שאלתי בשביל חברה תודה על התשובות ורק אור ואהבה.
אנשים שמתמודדים עם המחלה הזו בוחרים גישות שונות להתמודד איתה. יש אנשים שאומרים להם שהם חולים, ואז הם באים לבית החולים, מקבלים טיפולים, מבריאים וזהו. שמים את הכל מאחוריהם כמו חלום רע וזהו. ויש את אלו שבעקבות המחלה רוצים לדעת יותר, מגלים בתוכם המון שאלות שעולות ולא על כולן יש תשובות. אני מאמינה שהייתי חולה כי הדרך שבה חייתי לא היתה לי טובה. ואני רוצה להאמין שבדרך שיניתי דפוסי התנהגות שלא היו בריאים לי. מבחינתי הסרטן היה רק סימפטום ולא הבעיה. מקווה שעניתי. רק בריאות גלי
שבכלל מחלות קשות הן מחלות שקשורות לנפש. כמו מחלות לב וכאלו.. יש לזה גם שם - לא זוכרת כרגע. אומרים שלכל אדם יש את הגנים לחלות בסרטן, אבל הוא פורץ אצל מי שרגיש יותר, לא יודעת.. אצלי זה היה נכון. תיאוריה מעניינת..עד כמה זה בדוק? לא יודעת..