לוקץ' - שיר נפלאפי - הקליפ!

dweck2k

New member
לוקץ' - שיר נפלאפי - הקליפ!

הולה! קליפ ראשון ללוקץ' מתוך האלבום הקרב ובא, "לא דובים ולא יער". השיר הוא רימיקס ל"גיי ופופי" שיופיע באלבום עצמו. לשיר קוראים "שיר נפלאפי" והוא נעשה על ידי אורי שוחט. שי להב נותן בקלידים ברקע. דוויק

ק ר ח

New member
אני אומר

שזה קליפ בנזונה,לוקאץ' מלך ומצחיק,די כבר לרדת על עצמך כל הזמן,ותתחיל לרדת במשקל וג'יזמו אומר ש" הקליפ מזכיר לי סרטים מצוירים ב גיי בוי!" עוד יבוא שלום עלינו

truth hurts

New member
עניינית:

הקליפ הזה הוא לא Introduction טוב לראפר חדש. למי שמכיר קצת את התחום, ברור שמדובר בשיר ציני ופרודי (פרודיה על מה בעצם? לא ממש ברור) וברור שהמלים טפשיות במכוון ושההפקה LO-FI ית וילדותית בכוונה. אבל מי שמתוודע לראפר הזה בפעם הראשונה, יכול להסיק שזו הרמה וזה הסגנון שלו בדרך כלל ולפספס את האירוניה בדרך. אולי היה צריך לחשוב פעמיים - ו"להשיק" אותו עם קטע מתאים יותר. בהצלחה לאיש בכל מקרה.

אתה צוחק, נכון?

חולוני

New member
../images/Emo207.gif לעוד קליפ: CRS - Us Placers

הקליפ (הלא רשמי) תקציר העלילה למי שלא מעודכן - לפני כמה חודשים השיר הזה (שמסמפל את The Eraser מאלבום הסולו של ת'ום יורק) צץ במיקסטייפ Can't Tell Me Nothing שיצא קצת לפני האלבום האחרון של קנייה ווסט. מסתבר שקנייה, לופה פיאסקו ופארל וויליאמס הקימו סופר-גרופ, קראו לה Child Rebel Soldier (או בקיצור - CRS) וזהו הריליס הראשון שלהם. עכשיו יצא הקליפ הלא רשמי שביים va$htie ואת השלושה (+ את ת'ום יורק שמסומפל בפזמון) משחקים ילדים קטנים הדומים להם. לא ברור אם אכן יצא להם אלבום שלם, כנראה שזה תלוי בלוחות הזמנים (העמוסים מאוד כרגע) של השלושה.

hcsneB

New member
קנייה ופארל

זה לא מה שתמיד אמרו לך פה כשרצו לעצבן אותך?

לא רואה את הפרוייקט הזה מתממש

אבל זה משהו שבהחלט הייתי רוצה שיקרה. הקליפ מגניב והכאפייה על קנייה שעשעה אותי קצת אגב, הם גם אמרו ש CRS זה Chicago Runs Shit - אימרה שאמנם הולמת את קנייה ולופה, אבל פארל בכלל מגיע מוירג'יניה.

dod drakon

New member
רק חבל שאין פה דיבור על החדש של לופה

אלבום גאוני, אנשים נרדמים בעמידה כרגיל. holla

RuVeN the AnGeL

New member
"זה גיי" ../images/Emo6.gif

רק מה..אם הוא לא זמר שלא ינסה לשיר קבלו משו מצחיק אש: http://www.heep.co.il/heep/media/139511

אוי לוקץ' לוקץ'

כנראה שהעישון הפסיבי של של הבנגים בדירה דפק לך ת'מוח! אין כמו לעשות מה שבא לך ולשים זין על כולם. במיוחד שהקליפ לא על חשבונך.. :) יצא מגניב, אבל יש לך שירים הרבה יותר חזקים באלבום.

למעלה