לורוצה ואסתוש (פרה בפוזה, מי הרשה לך להכנס? תצא בחוץ!) אני צריך שתרימו צלצול ויפה שעה קודם
ט טובי אור נטובי New member 21/3/04 #1 לורוצה ואסתוש (פרה בפוזה, מי הרשה לך להכנס? תצא בחוץ!) אני צריך שתרימו צלצול ויפה שעה קודם
ס סלמונלה תיפי New member 21/3/04 #2 נוכבר, אנשים תעזרו לילד המשועמם. תתקשרו אליו, תכתבו לו, שלחו לו פרח או בונבוניירה. המצב חמור!
E estersh New member 22/3/04 #8 בואי תביני משו חשוב, ילדונת: כשהמצב חמור באמת מצלצלים. לא סומכים על שהייה בלתי ידועה בנט. עוד אחת שלוקחת תמיד אנשים ברצינות מיותרת. כנראה.
בואי תביני משו חשוב, ילדונת: כשהמצב חמור באמת מצלצלים. לא סומכים על שהייה בלתי ידועה בנט. עוד אחת שלוקחת תמיד אנשים ברצינות מיותרת. כנראה.
ל לורוצה New member 22/3/04 #9 ואין לי אוטו היום עד מאוחר שזו כבר "שעת החתונות". יש מצב שנכין לך איזה ספר טלפונים אינטרנטי לכל הפעמים בהם אתה מאבד את הטלפונים שלנו ומצפה שבאיזושהי צורה תמוהה נהיה מחוברים 24 שעות?
ואין לי אוטו היום עד מאוחר שזו כבר "שעת החתונות". יש מצב שנכין לך איזה ספר טלפונים אינטרנטי לכל הפעמים בהם אתה מאבד את הטלפונים שלנו ומצפה שבאיזושהי צורה תמוהה נהיה מחוברים 24 שעות?