לוריאל רוכשת את אסי...

Marble Arch

New member
לוריאל רוכשת את אסי...

הנה קישור לבלוג של לבנת- http://thebeautynews.blogspot.com/2010/04/blog-post_7407.html איזה כייף זה יהיה אם נוכל לקנות אסי בסופר פארם, לא?

Ultra marine

New member
זה לאו דווקא יקרה..

דווקא על זה לא הייתי בונה... אנחנו בקושי מקבלים את כל מגוון המוצרים של חברות שכבר יש בארץ..
אגב, מצידו השני של המתרס, גם אם הלקים יגיעו לארץ נראה שיהיו כאלה שיחרימו אותם ולא יקנו כיוון שהם שייכים לקונצרן של לוריאל (שאצלי נמצאים ברשימת "המתאמצים")...

Marble Arch

New member
כן גם אני חשבתי על זה..

הרבה אנשים מחרימים את לוריאל.. אני דווקא כן חושבת שזה יהפוך אותם לקצת יותר נגישים.. אולי ברמה של מוצרי קרסטס שהם לא נמכרים בסופר פארם אבל הם עדיין יחסית נגישים..

sHiR TaDmOr

New member
אפשר שאלה..?../images/Emo3.gif

למה מחרימים את לוריאל? אף פעם לא שמעתי על זה... הכוונה לחרם צרכנים? (בסוף יצאו שתי שאלות
)

foggy night

New member
../images/Emo207.gif אפרופו לוראל... ביקורת

קניתי את הלק השחור-סגול שלהם, לא יכולתי להתאפק. נתחיל מהדברים הרעים: 1.הפורמולה. מה זה הגועל נפש הזה? פשוט ככה. לק סמיך מאוד מאוד, ולא מספיק שקשה להשתמש בו כי הוא סמיך, השכבה הראשונה יוצאת משהו בסגנון שחור-שקוף, ורק אחרי שכבה שניה ועבה רואים כמה שהוא יפה. מזכיר במריחה את הלקים של לייף, אחרי שעמדו כמה זמן. 2. המחיר: לפני הנחה 35 ש"ח, אחרי 40% הנחה - 21 ש"ח. לא יקר, אבל זה רק 9 מ"ל - לתשומת לבכן. והדברים הטובים: 1. העיצוב חמוד להפליא - לא בקבוק סטנדרטי (אבל גם פחות יציב...) 2. הפקק הכפול - מאוד נוח לעבוד עם הפקק הפנימי כידית - קטן ונוח גם כשמחזיקים אותו עם היד שהלק עליה רטוב. מסתבר שהיה חכם להעתיק את הרעיון משאנל
3. המברשת הרחבה (כמו של לייף ושל OPI ) - נוח מאוד (חוץ מאשר בזרת שלי שהיא בגודל של זרת של ילדה בת 6...) שורה תחתונה: אם אתן חייבות את הצבע או אם אתן רוצות לשים פעם ב-. כלק לשים פעם אחר פעם - לא ממש.

mgirl

New member
דווקא השחור-טורקיז מעולה מבחינת פורמולה

שזה מוזר כי הם מאותה סדרה. אבל מה שמבאס בו זה שהוא לא דומה בכלל לבקבוק...

mgirl

New member
כמעט ולא

באור חזק ממש או בפלאש רואים קצת, אבל בדר"כ זה פשוט נראה ירוק כהה עם טיפטיפה שימר.

אני התכוונתי ../images/Emo45.gif לפורמולה מצויינת

ודווקא ממש רואים יפה את הטורקיז בעיניי. ממש לא בלתי נראה.

lilo4

New member
אני גם לא מתה עליהם

ניסיתי עד היום לק אחד שלהם, לא זוכרת כרגע איזה ספציפי [ואין לי כוח לקום לחדר שלי לבדוק
] אני לא זוכרת יותר מדי, אני רק זוכרת שלא כ"כ התלהבתי. הפקק הכפול מ-ע-צ-ב-ן! אני אישית קיללתי כשגיליתי רק בבית שיש עוד פקק קטן ולא נוח [אבל זה עניין של טעם אישי אני מניחה]. חוצמזה, שאחרי כמה שעות הופיעו לי קצת בועות, ואחרי יומיים כל הציפורניים שלי היו מלאות בבועת של לק שנוצרו מתישהו והתפוצצו
ואני דווקא נוטה שלא לטלטל/לנער/לשקשק/לסובב/להכניס לצנטרפוגה את הלקים שלי, ככה שאני לא מצליחה להבין למה זה קרה

למעלה