לורלייןןןןןן תודה רבה על עזרתך :) אגב איך..

idani2222

New member
לורלייןןןןןן תודה רבה על עזרתך :) אגב איך..

אגב איך אני מכניס שירים שבמחשב שלי לספיקה? חיברתי את הכבל usb אבל לא הבנתי איך תודה :)

לורליין

New member
תתחדש!!!

נכון שהוא יפייפה?! אגב, אני הספיקה זה הטלפון לישראלי העצלן המצוי (או לבחורה כמוני ששונאת כבלים חח) אני פשוט הורדתי אפליקציה ומשם אני מורידה את כל השירים.. לקחת בשחור או לבן?

idani2222

New member
לבן ...איזו אפליקציה הורדת?

אני מחבר אותו למחשב עם כבל ומוריד שירים..

לורליין

New member
אפליקציות

פשוטות ובסיסיות שמצאתי כשימושיות מוזיקה: music download/ mp3 download שניהם להורדת שירים, תבחר מה שנוח לך יותר - מופיעים כדיסק ועליו תו נגינה כלשהו SHAZAM - מזהה את המוזיקה סביבך ככה שתוכל אחרי זה להוריד אותו גם. uninstaller - מוחק לך את האפליקציות שאתה לא צריך ILNewsDroid - אפליקציות החדשות של ישראל advanced task killer free - סוגר את האפליקציות שאינן בשימוש וחוסך לך סוללה. כיוון ששירות גיבוי ספר הטלפונים של פלאפון לא עובד על אנדרואיד - גם לזה מצאתי פתרון contact2sim - מעביר את אנשי הקשר מהזכרון של המכשיר לכרטיס הSIM ולהיפך. הורדתי גם שעון מעורר (הבסיסי שמגיע עם המכשיר - הצלצולים לו לא יעירו את המתים אבל יעצבנו להם את הצורה) ולוח נוח שכותב לך את התאריך על המסך ואתה לא צריך ללכת לחפש אותו אי שם.. (וכן, אני לא זוכרת את התאריך גם אחרי שאומרים לי עשר פעמים ביום)

DToNAToR

New member
הערה קטנה

אנדרויד מצויד במערכת מולטיטסקינג לא רעה בכלל. מה שקורה בפועל זה שישום שלא נמצא מולך (אלא ברקע), נמצא בסוג של "תרדמת", אלא אם הוא מבצע פעולה כלשהי. כך למשל, דפדפן או נגן מוזיקה שנמצאים ברק ולא עושים שום דבר גם לא גוזלים משאבי מערכת וסוללה בהתאם. לגבי זכרון ה RAM - אז המערכת יודעת לפנות אותו מישומים ש"ישנים" לזכרון סטטי (איחסון פנימי או SD) כשמגיע הצורך. כך שלמעשה מבזבזים יותר בטריה כשכל הזמן טוענים ישומים מחדש כי הרגנו אותם. או במילים אחרות - תנו למערכת לעשות את העבודה שלה בשקט

לורליין

New member
כמו ספינה?

עדיף להמשיך לנוע מאשר להדמים כיוון שהדממת מנוע והפעלתו מחדש - גם פחות "בריאה" למנוע וגם גוזלת יותר דלק? (מתנצלת, מנסה להפנים במושגים שאני מבינה חח)

DToNAToR

New member
כן, בערך .. נגיד

כשמפעילים תוכנה עושים טעינת רכיבים שונים כחלק מהתוכנה, בדיוק כמו במחשב. למשל, רכיב שמצייר את הממשק על המסך - צריך לטעון אותו כחלק מהטעינה של התוכנה. כשהיא כבר טעונה ומוקפאת ברקע תהליך החזרה כולל קריאה של המצב השמור שלה וזהו. לא צריך לעשות את כל פעולות ההכנה של הטעינה אלא רק לקרוא את המצב השמור ו"לשפוך" את התוכנה. מה שאני מתאר זהה בעיקרון שלו למצב hibernate של מערכת ההפעלה.

לורליין

New member
ואם

אלו אפליקציות שאין לי צורך בהן בכלל ונפתחות מעצמן וגם אין לי דרך להעיף אותן? (מייספייס, פייסבוק וכו'?)

DToNAToR

New member
ואת רואה את רצות ברקע?

עקרונית, אפליקציות שמותקנות כחלק מה Firmware - זאת אומרת ע"י היצרן, לא ניתן להסיר. או לפחות בדרך פשוטה. כן יש דרך למנוע מאפליקציות לא רצויות כאלו לעלות עם המערכת. חפשי Startup Cleaner. מה שכן, הנאמר למעלה עדיין תקף - אפליקציה שלא עושה כלום ברקע (למשל אפליקציית פייסבוק שלא הזנת לה פרטי התחברות), גם לא גוזלת משאבים ולא מבזבזת בטריה.

לורליין

New member
תודה

מצאתי את האפליקציה אבל משום מה שני הטורדנים (מייספייסבוק ) לא מופיעים שם.. אבל אני לא נכנעת.. שתי הקרציות לא ינצחו.. אני אמצע דרך להפטר מהן

למעלה