לורן היא רעה....סוף סוף

joyalfa

New member
לורן היא רעה....סוף סוף

היי אנשים! באתר vartanho יש ספויילר שאומר שבפרק 14 לורן מתגלה כרעה, מנסה להרוג את סידני ווהן....ונחשו מה???? היא עובדת עם סרק

קרלוצה

New member
יששששש ../images/Emo58.gif

זה משאיר מקום לסיד ווהן להתאחד ולהיות שוב פעם ביחד גם בעונה הזאת
תודה על המידע!!!

Mikey Weiss

New member
זה היה כל כך צפוי!

(אני מנסה להשאר נטולת ספוילרים אבל זה כל כך לא עובד)... אבל כבר מתחילת העונה לא דאגתי... כמה בנות מהפורום שאני כותבת בו (הפורום המדהים של "זהות בדויה", sd-1.com), שלחו מכתב דאוג-אך-קורע לג'יי ג'יי אבראמס בתחילת העונה והביעו את דאגתן מהשתלשלות העניינים שהביאה לפרידה בין ווהן לסיד. ג'יי שלח להם בחזרה מכתב. קצר מאד, על נייר עם לוגו של ALIAS. יש לי איפשהו את הסקאן של זה. FEAR NOT. JJ. איזה מלך :)

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo13.gifיופי.....

אני ממש שמחה לשמוע את זה כי גם אני דאגתי.....כי חיכינו כל כך הרבה שיהיו ביחד ועד שהם ביחד מראים לנו רק 9 פרקים שהם ביחד ואז מפרידים בינהם שוב זה עיצבן....... והוא בהחלט נשמע מלך
ואם את שומעת כל דבר קטן אחר תרשמי כאן כי אני לא יכולה בלי לדעת מה יקרה

we call you

New member
אוי את מלכה!!!!!!

אם כי זה נשמע מעט צפוי עבור "זהות בדויה"....אתם לא חושבים?

Mikey Weiss

New member
עבורי, מערכת היחסים בין סיד ו-ווהן

זה הדבר היחיד שצריך להשאר שם, לא משנה מה. שכל המסביב לא יהיה צפוי מצדי. רק אל תגעו לי ב SV

inbal145

New member
עשית לי את היום! ../images/Emo9.gif

יוווווו איך אני מאושרת!!!!! סיד ווהן יחזרו להיות ביחד! טוב זה באמת היה די צפוי אבל..... ישששששששששששששששששש
סורי קצת נסחפתי...

Moreiro

New member
טוב אנשים כנסו.. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

אני מבקשת מכם בכל לשון של בקשה, לטובת אלו שראו רק מה ששודר בטלוויזיה - סמנו ספוילרים בכותרת
(ואם אפשר אז גם לאיזו עונה/פרק)

prophecy girl

New member
את יכולה בבקשה ../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

למחוק את ההודעה?! זה הספויילר הראשון שקראתי אי פעם לסדרה הזאת אז אתם בטח יכולים להבין עד כמה אני מעוצבנת!

למעלה