לורן היל ב
אנשים

sapsapsa

New member
נ.ב תמונות חמודות ממייספייס של חבר של דני

איפה דני??

butbut

New member
חחח התמונה הזאת מופצת באינטרנט כבר מעל חודש

או 3 שבועות..=]

butbut

New member
חח התמונות האלה מוכרות..את יכולה להשים כאן

קישור אל המיסספייס שלו?

tzuf jones

New member
יווו אני חייבת חייבת לעשות לעצמי מייספייס..

אם זה מה שקורה ?!! הם שולחים הודעותת לילדוותת מישראלל ?! אאאאמממאאאאאאא אניי בהיתרגשות עצוווומהה .. אהה ויש בעייה , לאף אחד מהשיכבה שלי אין מייספייס , ככה שאין לי עם מי לדבר וכאלה :/ מישהיי יכולה לצאתתת מ ל כ ה ולעשותת לי מייספייס ?! כי אני ממש לא מבינה בזההההה -ל צ ע ר י- ! נ.ב : לא הייתי בפורום מלאמלאאאא זמן [כמה ימים שהרגישו כמו -נצחח-] כי הייתה לי בעייה עם ההתחברות משתמש לתפוזז .. אבל קראתי מה חדש :] להלהלההללהלהלהה P: אהה ו.. כלל מי שבפורום ויש לה מסנג'ר או אייסיקיו , שתוסיף אותי .. : אייסיקיו :] - 241739050 מסנג'ר :) - [email protected] וזהה גם הכתובת אי-מל שלי, למי שרוצה .. :]

sapsapsa

New member
פשוט לומדים.. וסורי חשבתי שהם לא מוכרות :(

כאילו התמונות! והחברה הזאת של דני הזאת לא מוסיפה אותי לרשימת חברים! חוצפה

The Psycho Girl

New member
הכי טוב ללמוד מטעויות

לוחצים ורואים מה קורה מקסימום מה כבר יקרה ככה אני למדתי להשתמש בספייס ואני עדיין לא משהו בזה

sapsapsa

New member
אוייי אני כזאת מפגרת!!!

נכון אייזי החברה של הארי? אז היא ברשימת חברים של דני והכל אז נכנסתי והייתי בטוחה אתמול שזה בן!!! ויש שמה כזה סמל שכתוב מיי בויפרנד יז הארי ואני כזה אה? הוא הומו?? ועכשיו ראיתי בתמונה שזה הארי כי הוא ממש לא דומה לעצמו שמה!! טוב אני כבר כולי מבולבלת מה המייספייס האמיתי! יש לי גם את של טום אבל ברשימה של דני יש טום אחר אז אני בכלללל לא יודעת..

butbut

New member
בקשר לזה..אם אני רוצה להוסיף אותו אז אני

צריכה להשים ת'מייל שלי ושם אחרון..מישהיא יודעת מה זה שם אחרון???

m i c k e y 15

New member
או בבריטית..חח Surname

אפעם לא שמעתי אמריקאי אומר את זה חחח אולי פעם אחת חח

למעלה