לורן / ווהן - זהירות ספויילר!

joyalfa

New member
לורן / ווהן - זהירות ספויילר!

היי אנשים! אז מתי אתם אומרים שווהן יגלה שאישתו האהובה (לורןהמדהימה) היא evil ובנוסף לכל הצרות שוכבת עם סארק?????
ונקודה למחשבה! יש האומרים שווהן הופנט ע"י לורן והתחתן איתה...(בחורה עם שכל). או שכל הנשואים האלה הם בעצם תרגיל שלו? ושלורן היא בכלל הבת של סלואן... לומר לכם את האמת זה הרבה יותר מעניין מ"מה לעזזל עשיתי בשנתיים האלה"...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלדעתי....

בסוף העונה.....כמה שאני מקווה שזה יקרה לפני, לא נראה לי
לגבי הנקודה, זאת נקודה מעניינת שגם אני שמעתי עליה, כי באמת נראה היה לי מוזר שרק אחרי 9 חודשים שסיד נעלמה הוא כבר התחיל לצאת עם לורן (כזכור בפרק 3X11 ראו את סיד באה לווהן ורואה אותם ביחד...) משהו מסריח ויכול באמת להיות שלורן גרמה לו באיזושהי צורה להיות איתה למרות האבל על "מותה" של סיד... מבחינתי זה לא בא בחשבון העיניין שהוא מודע לרוע של לורן, זה לא הגיוני מכל הבחינות כי לורן אם הוא יודע עליה הוא לא היה מסתכן בחיים של עצמו כמו שקרה בפרק האחרון (3X12) עם המטוס.... אני בכל אופן מקווה שזו לא האופציה....

עכשיו אני...../images/Emo58.gif

בעיקרון דיברו עוד בתחילת העונה על זה שבמשך חצי שנה אחרי שסיד נעלמה הוא כמעט מת. ואז הוא תפס את עצמו בידים והחליט להמשיך בחיים... משו בסגנון... אז כמה שזה מוזר אני חושבת שהוא יצא עם לורן כחלק מקטע של להמשיך בחיים שלו.. ולי ממש לא נראה הגיוני שלפחות מבחינת ווהן הוא יודע משו על לורן.. זה פשוט לא הגיוני. מכל כך הרבה סיבות..

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifעדיין...

זה לא מספיק זמן בשביל לעבור הלאה להיות עם משהי אחרת, אוקיי היה בדיכאון חצי שנה והחליט להמשיך בחייו, אז צא מהדיכאון אבל אל תהיה עדיין עם מישהי כשעדיין לא התגברת על אחרת (אלא אם כן הוא כן התגבר על סיד...) זוכרת כשסיד אמרה לקנדל שהיא חייבת ללכת לראות את ווהן, ואז הוא אמר לה שעברו 9 חודשים, ואז היא ענתה לו ש 9 חודשים זה כלום ושהוא אוהב אותה? אז כשהיא ראתה אותו איתה זה פגע בה ות'אמת גם לי היה קשה להבין אותו
בקיצור
לדעתי יש עוד הפתעה גדולה שצריכה להתגלות לנו בקשר לווהן ומה עבר עליו באמת בכמעט שנתיים שסיד לא הייתה, כי הכל מעורפל שם ויש המון שאלות.... יש עוד דברים שהייתי רוצה לדעתי לגבי אמא של סיד ומה היה איתה במשך כל הזמן הזה ואיך קרה שג'ק בקשר יחסית טוב איתה, כי העיניין איתה נשאר פתוח נכון? או שאני טועה וכן הזכירו אותה בעונה השלישית...

הרמוני

New member
../images/Emo58.gif

הם כן הזכירו את אירינה בעונה 3, בפרק הראשון ג'ק מספר לסידני שאירינה עזרה לו לחפש אותה או משהו כזה... כנראה שאז הם התקרבו כי עכשיו הם כזה: "MISS YOU" "MISS YOU TOO" אבל חבל שזה רק דרך המחשב ולא מראים אותה באמת.....

varty

New member
שיחזירו כבר את הפרקים

זה די חוצפה מה שהם עשו . שתי הפסקות בעונה אחת . כל הפסקה כמעט בת חודש. מה זה טלעד???
מתי הפרק הבא? כבר איבדתי ענין נראה לי...

varty

New member
והקטע שאף אחד לא עושה כלום

מישהו לפחות החברה מארה"ב צרכים לכתוב מכתב או....משהו. להקים צעקה!!!

קרלוצה

New member
זה בגלל כל הפרסים וכו'....../images/Emo10.gif

אגב, זה כבר נהיה יותר גרוע מטלעד

inbal145

New member
נכון מאוד! הם כנראה עוד לא יודעים

מה שהישראלים מסוגלים לעשות

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאת זה אני יודעת, התכוונתי..

למה שקרה בעונה השנייה, ומתי ידעו מה הסיבה האמיתית לבגידה ב CIA ולשיתוף הפעולה שלה עם סלואן.....כי כזכור היא שלחה מסר לסיד שהאמת לוקחת זמן...וזה אומר שהייתה סיבה לכך, זאת התהייה שלי

לא הבנת אותי... ../images/Emo58.gif

כאילו.. ברור שהוא לא התגבר אליה תוך 9 חודשים... אבל יכול להיות שזה התחיל כקטע של לנסות להתגבר על סידני... ולאט לאט הוא באמת התאהב בה...

למעלה