לורן

the pretty lady

New member
לורן../images/Emo58.gif

אני ראיתי עד פרק 15 בעונה השלישית אני חייבת להודות שההתחלה של העונה היתה קצת מאכזבת וגם הדמות של לורן היתה מאכזבת ולא מילאה את החלל שהותירה לנו לנה אולין, לורן של תחילת העונה נראתה סתם בחורה רגילה שהגיעה לסידרה רק כדי ליצור קונפליט בין ווהן לסידני, אבל מאז שגילינו שלורן היא סוכנת כפולה הדמות שלה קיבלה תפנית, היא נהייתה הרבה יותר מעניינת ומוסיפה רבות לעלילה. היא נראת הרבה יותר חכמה ומסוכנת רואים את זה בעיקר שהיא וסארק עושים פעולת במקביל לסידני ווהן, ותמיד היא וסארק יותר טובים ומתוחכמים. גם הרומן שלה עם סארק מוסיף הרבה לדמות שלה. אני מקווה שבהמשך העונה המשיכו לפתח את הדמות שלה ולסקרן את הצופים. מה דעתכם עליה?

RenanaD

New member
../images/Emo58.gifעונה3 (לא ציינת-חשוב מאוד!)

אני הגעתי רק עד פרק 10, אז אני עוד לא אמורה לדעת שהיא רעה. אבל בכל זאת: אוף!!
אני לא סובלת אותה, היא כזאת מעצבנת!! אין בכלל אהבה בינה לבין מייקל, אז יאללה, שייפרדו כבר!! (וד"א-כן, אני יודעת מה יהיה איתה/ם בסוף).

Wiccan Scorned

New member
../images/Emo58.gifכל העונה../images/Emo58.gif

אני דווקא אוהב אותה. לא סבלתי אותה עד לפני הגילוי אבל אחרי אני חולה עליה! היא ממש ממש ממש ממש ממש גדולה!!! וגם המערכת יחסים שלה עם סארק פשוט מצויינת. אפשר לחתוך את המתח המיני ביניהם עם סכין זה פשוט מצויין!! וגם יותר מאוחר שמגלים שיש לה שותפה נוספת זה פשוט מדהים!!!

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

הקטע עם השותפה הנוספת בהחלט טוב - ובמיוחד הדרך שבה מגלים את זה. אבל אני לא סובלת אותה. לדעתי היא לא מוסיפה כלום וסתם דרך כדי שסידני ווהן לא יהיו ביחד וסעמק יכלו למצוא כל כך הרבה דרכים לקונפליקטים ביניהם... רק המשפחות שלהם והדרך שבה הם "מחוברים" אחד לשני בגלל אמא שלה ואבא שלו יכולים לגרום למספיק קונפליקטים ל 177 עונות. דווקא נישואים לאישה אחרת? ממש לא.

s h u b i

New member
../images/Emo58.gif

מרוב שהסדרה אמורה להיות מפתיעה ולא צפויה זה כבר היה כל כך צפוי שהיא תהיה אויבת שלהם... בכלל לא הופתעתי

the pretty lady

New member
למה גילתם לי../images/Emo58.gif

על השותפה אני מבקשת שעם אתה כותבים אחרי פרק 15 אז תציינו את בהודעה תודה

אלעד27

New member
אני אהבתי את לורן ../images/Emo58.gif

היא הייתה פשוט דמות מרעננת ושחקנית מעולה. מקווה שהיא תמשיך לעונה הרביעית...

RenanaD

New member
../images/Emo12.gif

יש!!!!! אמממ... או שלא?!
לא יודעת, קשה לי להחליט לגביה.

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

אני לא ממש יודעת מה היוצרים עשו, אבל גם הייתה תגובה ממש שלילית לדמות שלה, גם הרגו אותה בפרק האחרון, וגם אם הם כן רוצים אותה יש לה כבר התחייבויות אז היא לא יכולה לחזור.

rifkin1

New member
תאמינו לי שאם JJ ירצה...../images/Emo58.gif

להחזיר את לורן הוא יעשה את זה. אני בהתחלה לא סבלתי את לורן, כמובן שדעתי קצת השתנתה ברגע שהיא הפכה לרעה...
. בקשר לשחקנית, אם להיות כנה אז לדעתי מליסה ג'ורג' היא שחקנית מצויינת. קראתי כמה ראיונות איתה וראיתי קליפים שלה והיא ממש מתוקה, אפשר להבחין בזה בפספוסים של העונה ה - 3 למי שראה.

inbal145

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אבל נדמה לי שהיא תתארח בכמה פרקים לא? פלשאבקים או משו... מליסה ג'ורג' שחקנית מעולה!

למעלה