לו היה לי שקל על כל מחשבה שלך

ענתי44

New member
לו היה לי שקל על כל מחשבה שלך

כשהייתי קטנה ומתכנסת בהגיגיי היתה אמא אומרת לי " לו היה לי לירה על כל מחשבה שלך הייתי רוטשילד" ברבות השנים זה הפך לשקל, ולו אמא היתה בריאה היתה אולי גם הופכת את הרוטשילדים לארינסונים. היום היא התעוררה מכונסת בעצמה.יושבת כמו רהיט המונח על הכסא ובוהה בטלוויזיה, כמובן, ערוץ המוסיקה. מה לא ניסיתי כדי לעודד אותה, להתבדח איתה, להציע לה צופרים,לדגדג ואפילו עינטזתי לצלילי מוסיקה מזרחית, דבר שתמיד משמח אותה ומעלה בת קול צחקנית מתוכה, כלום. יום יפה בחוץ. סוף סוף מישהו צבע את המרום בצבע תכלת ושמש פייסנית ליטפה את העולם. ביקשתי ממנה שנצא לטייל. לא היו לי הפעם קניות סתם ליהנות מזיוה של חמה ולהתענג על המפגש עם חברים. בדרך כלל היא שמחה לצאת, הפעם היא סירבה וחלצה נעליה שלא נצא.יושבת מכונסת בתוכה, מסרבת לאכול כי " כבר אכלתי צהריים בשעה שלוש" ומוכנה רק לחיבוקיי ונשיקותיי ואני הסתגרתי מפני העצב הזה שכיסה את זיו חיוכי במחשב.... כדי שלא תראה כמה כואב לי.שלא תבחין בדמעותיי המטשטשות את המסך.הלב פשוט נקרע מבפנים. והמחשבות מענות אותי... על מה את חושבת אמאלה שלי? האם כואב לך משהו, מציק לך? למה עצוב לך? ועל מה את חושבת????????? מה עובר עליך?????????

רגינה9

New member
ענתי-בוכה איתך

ענתי היקרה, אנחנו לא מכירות באופן אישי, אבל אני מרגישה את הכאב שלך, את חוסר האונים ואת הגעגועים ל"אמא האחרת". שותפות גורל מאחדת אותנו והבכי שלך הוא גם הבכי שלי. אני רק לא יודעת אם כוחותי יעמדו לי ברגעים הקשים יותר. רק תדעי שאת כנראה אישה מאוד חזקה ועם יכולת מופלאה לחדור לליבות אנשים אחרים. מחזקת אותך. טובה.

ענתי44

New member
תודה.... רק עוד כמה שעות לסיום היום

הקשה בתקווה ליום קצת יותר טוב מחר

zs1957

New member
חיבוק גדול לענתי-תדלוק של חום

בוקר טוב ענתי ליבי אתך ואני מחוברת לדברייך גם אני עברתי את מה שאת עוברת. במקרה כזה תניחי לה. גםלנו קורה לעיתים שלא בא לנו לצאת ואנחנו רוצים להיות עם עצמנו.היא רוצה חיבוקים ונשיקות אז תני לה אתזה והרבה . הייי גם עושה לה מסאג' טוב מתחילה בכפות רגליים ומשם לרגליים ולכל הגוץ בקרם חמאה ופטיצ'לי עם לבנדר,בעל מרקם עשיר וריח טוב. אני עושה א זה לאמי הרבה. כי זו דרך התקשורת שלנוט. היא אוהבת את זה מאד . ההנאה היא של שתינו. אניגם מדברת אליה בעת העיסוי, הירא פוקחת זוג עיניים גדולות מביטה בי מטה ראשה לצד ימין ושואלת אותי מה עוד?זה סוג של תקשור בשפת גוף בהבעות פנים, לפעמים אאני עושה חלה פרצופים מצחיקים והיא צוחקת.אני יודעת מתי היא עצובה ומה מציק לה. העיסוי נעשה כאשר ברקע יש מוסיקה מרגיעה של רייקי ,מדיטציה ויוגה. חולי אלצהיימר אוהבים מאד מגע וגם מוסיקה.אולי היא שדרה לך שהיא רוצה להיות בבית ורוצה את המגע. זהלא פחו חשוב מטיול בחוץ ביום נאה.אני אומרת שיש לזרום אתם ולא ללכתנגדם. הרגשתך תהיה טובה שעשית משהו שהיא רוצה ונהנית ממנו. היום יום נאה קחי אותה לטיול, היא תשמח.תראי לה את הפריחה, את הים. חיבוק גדול ונשיקה לאמא ממני. כל טוב, שתהיה לך שבת מקסימה. זהבה שחם

ענתי44

New member
איך מגרדים גב תפוס???????????.

כל הבוקר מגרד לי בגב ואני לא יכולה לשלוח יד אחורה ולגרד בגלל הגב התפוס והכואב עם כל תנועה. והלב שלי מלא כאב. אני חשה חנוקה. מתה לנסוע לחיפה למשחק של הפועל. לא שזה משחק העונה ברם הנסיעה צפונה וההתפרקות במגרש עושה לי טוב. אני יודעת שזה בלתי אפשרי. היום זה היום שלי להיות קצת דאון, אבל זו פרווילגיה שאני לא יכולה להרשות לעצמי. אז איך ששמעתי את אמא בבוקר חבשתי לי את היפה בחיוכיי ובאתי אליה.היא היתה נינוחה כי ידעה שאני אבוא אליה. כשהיא בשירותים אני יושבת מולה על הכסא שלה.ומנהלת איתה מו"מ על מה תיתן לי אם אקום מהכסא (בדרך כלל התעריף שתי נשיקות).... הבוקר היא יותר מילולית ודיברה במקום להראות לי עם האצבע כמה נשיקות. היא אמרה לי ( אומנם עם גימגום שבא עם האחצהיימר לעיתים ובשיבושים קלים) "אני רואה שיש לך שתי אפשרויות. או להתחתן. או לקום מהכסא שלי", פשוט מקסימה אמא שלי. זהבה תודה על העיצות החכמות והיעילות. אכן זרמתי איתה אתמול והנחתי לה, ובלילה היא התאוששה קצת. היא אוהבת שאני או עושה לה נעימים בגב או מסרקת אותה. מסג' פחות מדבר אליה. אבל שווה לנסות.שבת שלום ו..... קדימה הפועל!!!!!!

אירילה

New member
איך לגרד את הגב - ברצינות???? ../images/Emo6.gif

שבת שלום ענתי פתרון פשוט ,מתוך נסיון עצמי ,בעברי הייתי פעם רפתן בקיבוץ ,מתוך נסיוני עם הפרות למדתי כיצד לגרד בגב ללא שימוש ביידים ,נשמע מצחיק אבל מאוד שמיש ביום יום. ובכן ,נסי לעמוד ליד פינת קיר או משקוף דלת ,הצמידי את גבך ותתחילי לנוע ,שמאלה ימינה ומעלה ומטה ,תתפלאי כמה זה עוזר לגירוד. כך לפחות אני עושה כשמגרד לי בגב ואני מוגבל בתנועה. בהצלחה ו......גירוד נעים......

zs1957

New member
יש מקל עם שני כדורים לעיסוי וגירוד

מצויין לגב. מכבי ת"א האלופה!!!!. בכדורגל כמובן!!!!

ענתי44

New member
חחחחחחחחחחחחח

את לא מעודכנת זה הזמן הירוק מכבי חיפה האלופה

zs1957

New member
צודקת, מכבי חיפה האלופה

אבל אני אוהדת של מכבי ת"א בכדורגל וגם בכדור- סל

למעלה