לו הייתי יכול

koantin

New member
אני תוהה לגבי היציבות, והרצינות, מלכתחילה

של מי שנוטשת אחרי 3 חודשים...או מי שבטח חשבה שזו תרופת פלא שתצמיח לה שדיים לתפארת ותשנה את כל גופה מהקצה לקצה בחודשיים-שלושה בלבד.

lily kane

New member
מבין את החשש

גם לי מאוד קשה לשמור על יציבות נפשית
וזה מפחיד לסכן אותה כך

את/ה לא היחיד/ה שתפוז עולל לו זאת

lily kane

New member
לא מסכים

אני לא חושב שזה נכון לשפוט כל אחד/ אחת לוקח את הזמן שלו.
יתכן שתמשיך כשתהייה מוכנה יותר נפשית
או שתלך קודם על שינוי חיצוני ואז על שינוי פנימי

כנראה שאחד הכלים שצריך להצטייד בהם

זה גם הרבה חברים (מה שאין לי :) וסביבה תומכת, שאם תהיינה "נפילות" יהיו אנשים שיוכלו להרים אותך ברגעים הקשים .

ובלי קשר, יכול באמת להיות שהשד לא כזה נורא, ולא לכולם נורא בכלל... אבל כן , כפי שכתבתי אני מכירה אישית שתי קרוסיות-טרנסיות שהחלו הורמונים לאחרונה והפסיקו אחרי מס' חודשים בגלל מה שציינתי.

(אחת בנוסף גם חששה מההשמנה וכו'.. .אגב - שהשמנה זו תופעה ידועה של נוגדי דיכאון , אלא גם דברים שאנשים לוקחים בחשבון כשהם עומדים לקחת תרופות באופן קבוע :)

lily kane

New member
לו הייתי יכול

האם הייתי משנה את המגדר הבילוגי שלי? את המגדר הנפשי?
ולאן? ולמה?

אישית אני חושב שהייתי משנה את ביולוגי שלי לזכר, עדיין הייתי רוצה להשאר על הקשת הג'נדר קווירית
אבל אני מרגיש שהדיספוריה שלי עם הגוף הייתה משתנה
אם כי בטח הייתי משתגע ממחסור בבגדים יפים (בארץ)

koantin

New member
זה אפשרי...אני בעד להבין יותר לעומק לפני...

שמתחילים כזה דבר, וגם לי הייתה תקופה של 2-3 חודשים אחרי שיצאתי מהארון כטרנסית שלא הייתי סגורה שאני לא ג'נדרקוויר, אבל כשנסגרתי על זה התחלתי הורמונים.

כמובן שאפשר להיות קוויר ולקחת הורמונים לצורך אפקט כזה או אחר על התצוגה הגופנית, אבל אני חושבת שלפחות צריך להיות ממש ממש בטוחים שרוצים ומוכנים לזה נפשית, פיזית וחברתית.
הפתעות תמיד מגיעות, אבל ההכנה הראשונית חשובה לדעתי.

lily kane

New member
כן אבל

לכן מתאמים הרבה פעמים נוגדי דיכאון וחרדה שהם ללא נטיות השמנה כאשר הדבר אפשרי, לאנשים בעלי מבנה גוף...כמו שלי.

Ch3sh

New member
חוץ משינויים קלים

לא הייתי משנה כלום.
וסטייל בארץ זו אכן בעיה קשה.

הממ אולי הייתי מנסה לראות איך

זה לחוש נשית.
אבל האמת שלהיות אישה באופי נראה לי די מעצבן

אז אולי רק בשביל התנסות

למעלה