לו הייתם הבמאים מה היה קורה ???

ים כחול

New member
לו הייתם הבמאים מה היה קורה ???

אלו זוגות הייתם משדכים ?? מה הייתם משנים ?? נסו לשחק לבד בדמויות
יהיה משעשע אני בטוחה
אני מנסה ... ניקולאס חוזר עייף מבית הקפה הצולע שלו ומוצא את שרון במיטה עם טוני (הקודם) , המום ופגוע חוזר לבית הקפה ומטביע יגונו בקפה הפוך !! ..... מייקל בולדוין מפתיע את כריס במשרדה החשוך הנצחי ומתוודה שלא הפסיק לחשוק בה , והיא מתקרבת ולוחשת לו שגם היא תמיד הסתקרנה לדעת איך הוא במיטה ... ואז ברגע של תשוקה הוא מעיף את כל מה שנמצא על שולחנה ותוקף אותה בתאווה והיא נבהלת אך לא מתנגדת , פול מגיע עם פרחים אליה ומגלה אותם על השטיח עירומים אחרי סקס לוהט . .......... דיאן (ערימת העצמות) עושה הפרייה מזרעוניו הנוצצים של ויקטור וניכנסת להריון ומבשרת לניקי שיש לה תאומים מויקטטור , ניקי מתמוטטת ומגיעה לבית חולים . דיאן עוברת הפלה לאחר חודשיים וניקי מגיעה אליה לבית חולים ומבשרת לה שהיא בהריון מויקטטור בדרך הטבעית לאחר שהניתוח הצליח . דיאן מתמוטטת ............. דרוסילה חוזרת לג"נואה , וחוזרת לעבוד עם מלקולם , קאלי נכנסת ללחץ ומתח ודרוסילה מפתה לאט לאט את מלקולם לעיני קאלי המיואשת , דרוסילה מכניסה את מלקולם למיטתה ... קאלי מחכה בבית פגועה . דרוסילה באה לדירתה של קאלי ומבקשת ממנה לפנות את השטח אחרי שכבר השיגה מבוקשה ... קאלי מחכה למלקולם ומבטו הניכלם מעיד כי אכן קרה מה שקרה ... קאלי עוזבת בבכי. ......... אוליביה וניל מתחתנים ועוזבים את העיר יחד עם "השיניים" אופססליחה תכוונתי יחד עם נייט ... (שחר השפעת עליי עם שיניו חחחחחח ) באמת נראה כאילו הילד גדל סביב שיניו
.......... פיליס חוזרת בגעגועים למייקל ומגלה שכריס היא מאהבת שלו ונחרדת לדעת ששוב תתחרה עם כריס על ליבו של גבר נוסף . ...... ויקטטור מתאהב קשות ברמונה אך ג"קי כובש את ליבה ומאוחר יותר מגלה שויקטטור סובל בגללו וחיוך הנאה מרוח על פניו
............ טרישה ניכנסת לויכוח קשה עם טוני ולפתע ניצוצות באוויר והם מגלים שבעצם כל השנאה הייתה תשוקה חבוייה והם ניסחפים לסקס בסלון , מייגן ניכנסת ומגלה אותם באמצע פעילות ומתעלפת במקום טרישה מתנתקת בקושי מטוני כדי לטפל במייגן המעולפת . ............... ברוק וג"יל שוב משוחחים יחד בסלון והיא לוקחת אותו בידה לחדר השינה אך לאחר שעה הם חוזרים מתוסכלים וברוק מתרץ את חוסר אונו בכך שזמן רב היה בהודו ללא אשה ושהוא שכח איך עושים זאת ... ג"יל מתוסכלת מנחמת אותו , והולכת לג"ון לנסות להחזיר את ההיסטוריה אך מגלה את מיימי איתו במיטה ופניה מתעוותות בבהלה , בורחת מתוסכלת לפאב ורואה שם את מייקל בולדווין ... מפתה אותו והוא כמובן אחריה בהתלהבות
... ..... בראד עם ניקי מגדלים יחד את בנו של ויקטור באיטליה . שנים אחרי כן הבן מצטרף למאפייה איטלקית וחוזר לעשות צרות לויקטור ולמשפחה . ........ התעייפתי מי מתנדב להמשיך או לעשות שינוי חדש?
...

ים כחול

New member
דרך אגב ......

בהתחלה טעיתי ויצא לי שני ט בויקטור ... ויקטטור ופתאום ראיתי כמה זה מתאים והולם את אופיו הדיקטטורי אז אימצתי את השם
סתם כך לידע כללי ... זו לא הברקה גאונית אלא טעות חביבה שהחלטתי להמשיך איתה

junny

New member
רעיונות

מדליק ה ויקטטור... ו (ואני מחביבות ויקטטור) הייתי רוצה לראות את הגן עדן של כריס ופול נשבר לטובת איזה מטורפת- אולי דיאן? אשלי? הייתי רוצה לראות את ג'יל הופכת לאישה טובה לכמה ימים ואז חוזרת להיות עצמה. הייתי רוצה לראות את קתרין וניקי מסתכסכות

dviridit

New member
אחלה משחק שהעליתי אותו פעם בפורום

לחיות את החיים בנענע. קימו בנו של ג'ק חוזר ודורש מאביו כסף. הוא טיפוס חביב מאלה שתמיד רוצים לעזור הסתפר ונראה ההרבה יותר ג'ק מסדר לו עבודה בז'בו והם נהנים ביחד. ויקטוריה באה לדבר עם ג'ק בענייני עבודה, רואה אותו ומתאהבת בו.הם מתחתנים ואחרי שנתים הורים לתאומות. ויקטטור נמצא עם רמונה במכסיקו ומגלה שחברתה היא חברת עבר שלו והוא נאלץ לבחור בין השתיים. הוא בוחר ברמונה והחברה השניה כועסת על בגידתה ומנסה לחטוף את רמונה אבל ויקטור מציל אותה. ראיין מתגרש מטרישה וחוזר לנינה ואין מאושר מפיליפ,הילדון הנצחי. מיגן מתמחתנת סוף סוף עם טוני. שוד בביתן של קתרין וג'יל והן והחוויה המסעירה מאחדתצ אותן ואי אפשר להפריד ביניהן. הגנבב המתגלה הוא ראול החבר של מאק ומאק עוזבת אאותו ועוברת לבילי. זוהי רק ההתחלה ואם יהיו רעיונות נוספים אכתוב פה בהמשך. איך שאני אוהבת את זה.

junny

New member
ג-ד-ו-ל

לדעתי צריך למכור את רעיון קימו לבמאים- מעולה!!

שמיצית

New member
רעיון מוצלח, ימית../images/Emo140.gif

למרות שאני ממש לא יצירתית בקטע הזה... בראד וניקי בורחים לאיטליה, מתחתנים ומשתקעים בטוסקנה, שם הם מקימים אמפריית יינות. קהל הצופים שומע מהם מעת לעת, רק כשאין משהו מעניין יותר למלא בו את זמן המסך. קרימסון לייטס נשרף, אין נפגעים, מלבד נינה והספר שלה. כריס מאבדת את שפיותה כתוצאה מאיבוד החברה היחידה שלה... מרי מבינה שהיא כבר לא תקבל נכד, יען כי הכלה שלה לא שפויה, ושולחת יד בנפשה. פול לא יודע את נפשו מרוב צער ובסוף מאשפז את כריסטין בשלוותא-ג'נואה, רק כדי לפתח רומן סוער ומלא יצרים עם פיליס! פיליס תהפוך את עורו של פול הגודי טושוס ואנחנו, לא להאמין, נתחיל להנות מהסצנות איתו. פיליפ נכנס להלם ממות אימו ובבת אחת קורה הלא ייאמן - הוא מתבגר!!!! רומן נעורים חמוד פורח בין קאסי לפיליפ. שרון בהלם גם היא, מאיבוד קרימסון לייטס, אבל מאורע זה פוקח את עיניה "עד עכשיו הייתי שפחה של ניק המפונקניק"! היא לוקחת את הילדים, עוזבת את הראנץ' האוס ופותחת עיתון!! בבת אחת היא הופכת לאישה עצמאית, משנה את המלתחה שלה ומתחילה לאכול בג'ינהס'. המשך יבוא אולי.. חייבת לזוז :)

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שמיצית

תסריטים מצחיקיםםם
אהבתי גם את נינה והספר שלה
ואת ניק המפונקניק , משחק מילים מושלם שמשלב בתוכו את ניק . מפונק , ונקניק , יחד מפונקניק - מילה מוצלחת

Charmed24

New member
ענק ../images/Emo6.gif

ים יקירתי, אחלה רעיון ואחלה תסריטים, במיוחד ברוק האימפוטנט- זה כ"כ מתבקש
שמיצית, נקרעתי מצחוק "אין נפגעים חוץ מנינה וה
ספר שלה", "שרון פוקחת את עיניה ומתחילה לאכול בג'ינה'ס"
ועידית, רעיון נהדר של קימו וויקטוריה. זה הרי הכי מתבקש שהילדים של ג'ק וויק יתאהבו. חכי חכי, אני מוכן לחתום שזה עוד יקרה שם יום אחד

dviridit

New member
ואתם הצחקתם אותי עם פיליפ שסוף סוף

מתבגר ואהבתי גם את הרומן שיתפתח בינו לבין קאסי . עידית

:)

איזה יופי של רעיון! ים ים... ואיזו מקוריות ושנינות יש לכל אחד מכם בשירשור האחרון. האמת היא שיש כ"כ הרבה דברים שלא מוצאים חן בעיניי בעלילה ודי ניראה לי אבוד לתקן את כל הטעויות שעושים הכותבים, אבל מה שחשבתי עליו לשניה זה שישלחו את ניל ואוליביה להפלגה ארוכה באיזו אוניה ואז יתברר ששמה של האוניה הוא (היה) ה"טיטניק".....

The Abbott Girl

New member
אם אני הייתי מפיקה בצח"מ...

ניקי מגלה שהיא בהריון מבראד אחרי הליל תשוקה שלהם. היא לא יודעת מה לעשות: היא לא רוצה לאבד את ויקטור מצד שני היא גם מאוד רוצה את הילד. ניק ושרון נפרדים סוף סוף אחרי ששרון הבינה שנמאס לה להיות עקרת בית והיא רוצה לעשות משהו עם החיים שלה. טוני ומייגן נפרדים וטוני עובר להיות עם אהבת חייו שרון!!! ניק המיואש מחפש אהבה ומתאהב ב... כריס!!! שלא מחזירה לו אהבה כי משום מה היא עדיין מאוהבת בפול. ניק מסמם את כריס שוכב איתה וגם היא נכנסת להריון!!! מרי בטוחה שהיא סוףסוף מקבלת את הנכד שהיא תמיד רצתה אבל לא יודעת שהילד הוא בעצם נצר למשפחת ניומן. קאסי הבת המעצבנת וחורגת לבית משפחת ניומן גודלת, מכירה את בילי ומתאהבת בו, כשהוא כמובן לא שם עליה. בסוף היא מכירה את פיליפ (שהותאם במיוחד לגיל שלה) והם מתאהבים. ג'ק וז'בוט קוסמטיקס מצליחים עם הקו החדש שלהם, מה שמרגיז מאוד את ויקטור. הוא מבקש עזרה מרמונה אך זו דוחה אותו כי היא מבינה שהיא מאוהבת בג'ק. ויקטור נשאר לבד. ויקי מתחילה לצאת עם גרי (הפרסומאי המעצבן שמאוהב בה) מה שמגביר את זעמו של המעריץ המסתורי והוא מחליט להתאבד (ואז יום למחרת כולנו מכירים מי הנודניק ולא אכפת לנו). ויקטוריה שלא מבינה איך היא מאבדת את כל הגברים שלה מבינה שגבר חלומותיה היה תמיד מתחת לאף שלה והיא מתחנת עם.... מיגל!!! (מגעיל אני וידעת אבל גם הוא בן אדם!!!) וזהו אין לי כח להמשיך לחשוב על עוד שטויות

בואי נאמר ש.... ../images/Emo47.gif

מזל שאת לא התסריטאית שם |מלאך|
אני הייתי מחזיר את שילה ולורן, בונה קרבות מחודשים ביניהן ועלילותיהן תהיינה שזורות זו בזו.
לדרוסילה הייתי נותן את מלקולם - כבר ראינו בעבר שיש כימיה מעולה ביניהם ושניהם מא-גניבים.
את כריס הייתי עושה קצת פחות טהורה, בהשפעתו של מייקל. זה ממש מתבקש. (ובמילא גם אם היא תעשה כבר רע, הרי היא עשתה כ"כ הרבה טוב בחייה שבמילא היא תגיע לגן עדן, לא?
)
השנאה של ויקטוריה ובראד היתה מתפתחת לאהבה סוערת ומפתיעה. ניקי, שסופסוף בחרה בבראד, נעזבת על ידו לטובת בתה! אך האם ויקי משחקת בבראד כדי להפריד בינו לבין אמה, ולאחד את הוריה?

../images/Emo10.gif NO CAN DO

האמת שניסיתי להתחבר לפני חצי שעה כשפתחתי את האינטרנט, ומשום מה זה לא נתן לי.
עכשיו אני במילא צריך לעשות משהו מחוץ לאינטרנט, אז אין טעם לנסות

Dawn12

New member
איזה יופי של שרשור! ../images/Emo45.gif

אני מצטרף קצת באיחור, אבל עלו כאן כמה רעיונות מבריקים! קימו וויקטוריה, ברוק האימפוטנט, ניקי בהיריון מבראד - ענק! משום מה, כשאני מנסה לחשוב על עלילות עתידיות משלי זה לא ממש הולך. כנראה בגלל שאני מכיר כל כך טוב את מה שבאמת יקרה בעתיד...
אזהרת
ים כחול, בעניין הרעיון שלך בנוגע לטוני וטרישה שפורצים בסקס לוהט... אל תצפו לאהבה סוערת, אבל נשיקה מפתיעה צפוייה לנו ממש בקרוב...

שארקית

New member
אכן שרשור מבריק ../images/Emo188.gif

ובכלל באתי להגיד שלום לפורום הנכבד בהנהלתו של שחר החמוד, שכולנו צריכים להודות לו על המאמצים וההשקעה. למרות שאני יותר בענייני שיפור של הטקסטים והדיאלוגים, ובעניין של להכניס יותר אנשים לסצינות (כמו שהיה היום אצל ויקטוריה יחד עם כל הבחורים שהביעו דאגה לגורלה. וכמובן שברורה כבר זהותו של המטריד האלמוני כאילו(. אז בכ"ז אני חוזרת להשתתף בפורום הנכבד הזה. והכל בזכות המנהל המאוד נחמד של הפורום, שבהחלט יודע איך להתנהג לגולשים שלו ועל כך מגיע לו כל הכבוד.

Dawn12

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo24.gif

שמח שהחלטת לחזור אלינו, ותודה על המחמאות.

ים כחול

New member
../images/Emo140.gifשארקית טוב שחזרת../images/Emo23.gif

ואת צודקת , שחר משקיען אמיתי ומכניס המון טעם ושנינות לפורום
לשחר

למעלה