לו הייתם מראיינים את רונה - מה הייתם שואלים

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

hrgo

New member
לו הייתם מראיינים את רונה - מה הייתם שואלים

דמיינו שנקבע לכם ריאיון עם רונה.יש לכם שעה לדבר עמה ולשאול אותה שאלות. מה הייתם שואלים?

punky brewster

New member
שעה זה הרבה זמן

אני מניחה שקודם הייתי מבקשת ממנה לעשות את הראיון במקום שהיא מרגישה בו הכי בבית ככה היא הייתה מרגישה בנוח וכשאנשים מרגישים ממש בנוח הם יכולים לפלוט אינסוף מידע... הייתי שואלת אותה האם היא מאושרת? מה הדבר הפרקטי הכי חכם שהיא למדה בכל שנותיה? במה היא דומה לאביה ובמה לאימה? מה היא הכי אוהבת לעשות עם אחותה? מה מבחינתה יהיה פסגת הקריירה שאחרי זה היא תוכל להגיד, "וואו הגעתי לשיא"? מה התחפושת הכי מצחיקה שההורים שלה חיפשו אותה בפורים? מה הדבר שאת עושה שמשמח קרובים אליך? (חוץ מלשיר) מה הדבר הכי יפה שאמרו לך? מלה שאת משתמשת בה לעיתים קרובות? מה השם הכי יפה ששמעת? (ואסור לה להגיד שירי) טוב האמת שיש לו בערך עוד 50 שאלות אבל בטח עינב תראה את זה ותשגע אותי בטלפון שאני חפרנית אז זה מספיק לעכשיו

bזוהר

New member
שאלות מעניינות:)

השאלה האחרונה שכתבת עניינה תמיד גם אותי משום מה בקשר לשאלה הרביעית התשובה זה בטח סמים.. סתם

DeepThoughts

New member
יש הרבה אני מניחה

אם לא היית עוסקת במוזיקה, במה היית עוסקת? האם זה מפריע לך שרוב הקהל שלך מזוהה עם קהילה מסוימת? מה את אוהבת יותר הופעות אקוסטיות או עם הלהקה? מה היתה ההופעה שהכי נחרטה לך בזיכרון?

למעלה