לו היית ג'ו סילבה

• פותח הנושא favor
  • פורסם בתאריך

favor

New member
לו היית ג'ו סילבה../images/Emo70.gif

ג'ו סילבה הוא אחד האנשים החזקים ב-UFC (מאחורי הקלעים כן), בין היתר תפקידו לשבץ ולתאם קרבות למופעים. תפקיד בכלל לא קל, אבל מין פנטזיה שכזאת. אם היה זה התפקיד שלכם מי הייתם בוחרים לקרב הבא עבור הלוחמים הבאים: מינוטארו נוגיירה - סוקודג'ו - ג'ו סטיבנסון - טים סילביה - ברוק לסנר - מירקו קרו קופ - ואנדרליי סילבה - מרקוס דיוויס - גבריאל גונזאגה - טייסון גריפין - ריקארדו אלמיידה - יש עוד מישהו או קרב מסויים שהייתם רוצים לשבץ?

favor

New member
הבחירות שלי

מינוטארו נוגיירה - פבריסיו וורדום (ככל הנראה צפוי להתממש, אלא אם כן רנדי ירצה.. קלוש) סוקודג'ו - יוסטון אלכסנדר ג'ו סטיבנסון - טייסון גריפין טים סילביה - אדי סאנצ'ז ברוק לסנר - מירקו קרו קופ ואנדרליי סילבה - קית' ז'ארדין מרקוס דיוויס - ג'ון פיץ' (ב-N1C) גבריאל גונזאגה - ברנדון ורה ריקארדו אלמיידה - ריץ פראנקלין (במידה וינצח את לותר) והייתי ממש רוצה לראות את טים בוץ' הזה שוב מול לוחם אמיתי הפעם.. הוא באמת מטורף?

AmericanDragon

New member
יאללה:)

מינוטארו נוגיירה - אורלובסקי או גונזגה סוקודג'ו - לא התרשמתי ממנו בקרב מול מצ'ידה. לא עולה לי מישהו עכשיו ג'ו סטיבנסון - טייסון גריפין או הוארטה טים סילביה - גונזגה ברוק לסנר - צ'ק קונגו מירקו קרו קופ - אדי סנצ'ז. שיחזור לעצמו ואנדרליי סילבה - מצ'ידה מרקוס דיוויס - מאט יוז (הוא וולטרוויט או שאני מתבלבל?) גבריאל גונזאגה - נוגיירה או סילביה טייסון גריפין - הוארטה או סטיבנסון ריקארדו אלמיידה - דייגו סנצ'ז (שייתן לו בראש
)

הראשונה.

דייגו סנצ'ז הפך לזוכה הראשון אי פעם עם TKO על קני פלוריאן, השניים נאבקו כשהם שוקלים 185 פאונד.

AmericanDragon

New member
אז לא עולה לי רעיון.

לא אוהב את הדיוויזיה הזו בכלל ולא עולה לי אף אחד לראש

אני הייתי משבץ

מצ`ידה-שוגון. קרב מרתק! ג`קסון-סילבה. מעניין לראות איך תגמר הטרילוגיה. צ`ק-גריפין. מעניין לראות איפה גריפין באמת עומד. נוגרה-אורלובסקי. בואו ניתן לנוגרה הזדמנות לנקום באיזה רוסי.. לסנר-אורלובסקי. זה קרב!

talhorm

New member
טופיק מעניין

נוייגרה-קוטור(כי זה עדיין אפשרי) סוקודג'ו - יוסטון אלכסנדר סטיבנסון - הוארטה סילביה - וורדום לסנר - קונגו סילבה - שוגן!~!~!~! דיוויס - פיטש גונזגה - קרו קאפ 2 טייסון גריפין - פן ( אחרי פן - שרק כמובן) אלמיידה - מרקוורד'

למעלה