אפשר לעמוד בזה , אבל ../images/Emo13.gif
אם אתם באמת מתכוונים לעמוד בזמנים מבחינת החופה, ואכן להתחיל אותה שעה אחרי קבלת הפנים (לדעתי זה מספיק והותר, ויותר מזה סתם מותח ומרוח), כדאי גם לסכם עם הרב על השעה המדויקת בה אתם רוצים להתחיל וגם להודיע לכל ה"חשובים" שאתם רוצים שיהיו בחופה, להגיע בזמן. אנחנו רצינו להתחיל בשעה 19:00 בדיוק את החופה, גם כי רצינו לפני השקיעה וגם כי הרב שרצינו, היה צריך לרוץ לחתונה נוספת, והתחייבנו בפניו שנתחיל בזמן. אצלנו במשפחות, וגם באופן כללי במגזר הדתי, כמעט אף פעם לא מתחילים חופה בזמן, ולכן התקשרנו לכל מי שהיה לנו חשוב שיהיה בחופה (דודים , דודות, חברים קרובים ועוד) וגם לכל מי שהתקשר לאשר את ההזמנה, והודענו שהחופה תהיה בדיוק בזמן. עדיין, היו אנשים שחשבו ש"נו, הם סתם אומרים, כולם אומרים את זה" בשעה 19:04 דקות התחילה החופה, אני חושבת שרוב האנשים הגיעו, לפחות כל אלו שאי אפשר היה להתחיל בלעדיהם. לי זה היה נהדר, גם בגלל שלא ראיתי את משה כל השבוע שקדם, והידיעה שהוא מסתובב שם בצד השני של האולם, בלי שאני יכולה לראות אותו, די שיגעה אותי. וחוץ מזה, הרווחנו שקיעה מדהימה מול החופה, כולם ראו בדיוק מה היה בחופה, היה אור של לפני שקיעה, בקיצור יותר משווה. רק לדאוג שמי שאת באמת רוצה שיהיה שם (חוץ מהחתן כמובן) יהיה.