לו"ז הופעות מעודכן UP COOMING SHOW'S

TAL BAR ZOHAR

New member
לו"ז הופעות מעודכן UP COOMING SHOW'S../images/Emo113.gif

DUDI SHARON & JOUEL LIVE SHOW MIX BOMBASTOS נא לשים לב לגלאים ! ---------------------------------- 6/11/09 מועדון BLA BLA ת"א בהפקת יריב נתי
מארח להשקת האלבום הרשמי ובהופעה מלאה קהל:26+ 20/11/09 DOME CLUB
ליין הגברים בראשות חיים פנחס חוגגים לענק הסצינה DUDI SHARON יום הולדת 30 בסט חגיגי במיוחד ! ובהופעת יוניק של הזמרת והפרפורמרית JOUEL קהל:גיי 27-29/11/09 הופעה מרכזית טורקיה (איסטנבול,אדאנא)
CRİSTAL SHAYNA ve LOVE DANCE POINTE Adana-İstanbul/turkey קהל:גיי וחברים 12/12/09 TLV חנוכה 2009
המסיבה המרכזית לנוער בישראל קהל:16-18+ 18/12/09 LEON CLUB HIFA
מועדון הלאון ליין הגברים המצליח בצפון הארץ מארח את הרכב הקלאב לערב נוסף רווי חומרים חדשים שבת חורפית ומקסימה לכולם TAL BAR ZOHAR 052-3094000

סחטיין על הלו"ז.מעניין,טלול מה עם האולטרסאונד

היה דיבור לפני מקסיקו על מסיבה באולטראסאונד בקיבוץ יגור..(אזור חיפה) קורה עם זה משהו?

דובשנית וסוכרזית

אין לי שום מידע על מסיבה שהיתה אמורה או תהייה באולטרסאונד.. אבל ממה שאני יודעת בוודאות המתחם של האוסים באולטרה נסגר .. החליפו יחצנים ששינו את ה''אוירה'' שם.. כל המועדון הזה בכלל הפך להיות בדיחה בשבועיים האחרונים מאז שהביאו יחצנים שאין להם שום מושג מה זה צרכים של בליין.. עשו שם סלט קיבוצניקי .. ובקיצור אני הייתי ממליצה על מועדון שהאוירה בו היא קצת יותר ממעולה.. טרמינל , גם שם יש סטרייטים אבל לפחות הקהל יותר איכותי..

טרמינל?? מה את רצינית?!

ממש לאאאא!!! ועוד עם הריח של הרפת חחח זה ממש קיבוץ! אולטרסאונד זה מקום הרבה יותר ברמה מכל הבחינות וזה שהחליפו יח"צ לא אומר שזה גורע ממנו, את יודעת כל שני וחמישי מחליפים שם יח"צ...וגם באולטרא יש קהילה גאה לא קטנה בכלל:) אני חותמת לך שאם זה באמת הפך ללין קיבוצניקי הוא לא ישרוד יותר מחודשיים ויחליפו אותו בחזרה לליין האוסים המשובח:) ובגדול אין שום מועדון בחיפה שמשתווה לאומן 17 שהיה בזמנו אצלנו וחבל כל כך שסגרו אותו , לדעתי יגור זה האופציה הכי טובה כרגע לקהל החיפאי.. חוצמזה שאם נהיה הרבה יש מצב להנחות במידה והצוות ההורס יגיע לאולטרא

Club Politic

New member
../images/Emo10.gifהדום יוצא בדיוק כשיש אומן 17 גם לגייז

איזה מרגיז זה יוצא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה למה למה למה

אומן יש כל הזמן לעומת יום הולדת 1 לשנה

אין מה להשוות הלוואי ואני יצליח להיכנס לשםםםםםםםםםם אין מישהו שיפסיד את זהההה<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

למעלה