לו"ז הופעות מעודכן !!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
לו"ז הופעות מעודכן !!!!

23.3.2010
-DUDI SHARON A JOUEL LIVE -קלאב הברון-הנוער בדימונה חוגג מעבדות לחירות !! פסח 2010 ! 29.3.2010
-DUDI SHARON A JOUEL LIVE -במועדון ה"לוקו ביט" קרית שמונה!! הולך להיות בים בם בום !! ========================================= 30.3.2010
ביםםםםם-----בםםםםםםם------------בוםםםםםםםםם!!!!!!! - פסח !!!! המסיבה המרכזית !!! RICH CLUB -TEL -AVIV דיוות המועדונים ג'ואל חוגגת בענק 25 בהפקה גיזעיתתתתתתתתת שלא נבראהההה !!!!! OPENNING SET BY DJ ILAN הרכב הדאנס המצליח MAZE בהופעה חיה ובועטת מתמיד !! עם הלהיטים "נוגעת בי" "אפטר בסדינים" DUDI SHARON FT JOUEL-הרכב הקלאב המוביל בישראל לאחר סיבוב הופעות מוצלח בדרום אמריקה ועשרות להיטי פלייליסט בתעשיית הקלאב בארץ ובעולם ! במופע בומבסטי וחגיגי רווי חומרים חדשים וקלאסיקות במיוחד לחגיגות של הדיווה ! השמעת בכורה ללהיט החדש IM ADDICTED -CHA CHA KARNAVAL MIX 2010 הולךךך להיותתתת ביתתת משוגעיםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לגילאי 21+ ==================================================== 3.4.2010-
דודי שרון וג'ואל מגיעים שוב לליין הלסביות המוביל בישראל לחגיגות ה 25 לג'ואל הולך להיות יאמה מאמבההה פיי!
4.4.2010- דודי שרון סולו סט בליין הגברים המוביל בצפון "לאון" הולך להיות CHA CHA KARNAVALOSSSSS המשך הופעות יפורסמו בקרוב...... !!!!! מחר השמעת פרמייר ללהיט שהולך לשגע את הקיץ הקרוב !!!! IM ADDICTED=אני מכורה הולך להיות מסקרןןן ביותר !!! SEEEE UUUUUUUUUUUUUUUU

ציונעע

New member
אני רואה יש מ-ל-א חדש ../images/Emo188.gif../images/Emo2.gif .

יפה יפה , נראה נוכחות במקומות האפשריים ביותר ! חחח מחכה .

נתייי4

New member
להיייייייייייייטטט

אני חוגג גם 21 החודששששש ניפגש במסיבווווותתתת יהיה באאאאאאאנזונה

ציונעע

New member
../images/Emo9.gifטל תביא לנו ריפ פליז

הסרטונים ביוטיוב לא ממש איכותיים הלכו לי האוזנייייייייייים שבוע טוב :D

למעלה