לו"ז הופעות מעודכן...

itaishiff

New member
לו"ז הופעות מעודכן...

27/9 ברקה באר שבע 28/9 אולפן ליגת האלופות ( ערוץ הספורט ) 2/10 הופעה בנהריה + פריצה באולטרה סאונד חיפה 7/10 קיבוץ כברי 10/10 הופעה סגורה באיזור הכנרת 14/10 מעבדה ירושלים 16/10 בית ליד - הופעה לצנחנים 17/10 ורטיגו רמת ישי 19/10 פסטיבל בראשית 20/10 אמפיתאטרון נתניה 25/10 בארבי תל אביב - מופע חגיגי 27/10 פטריה קיבוץ דן 28/10 כפר מנחם 9/11 בי באר שדרות 11/11 בארבי כפר סבא מקווה לראותכם חברים ...

eladi88

New member
אמממ יש מצב בגלל שזאת ההופעה

האחרונה בבארבי לפני הפגרה....אז עושים משהו חגיגי

eladi88

New member
אללה אולפן ליגת האלופותתתתתת

אללה בארבי תל אביב מופע חגיגיייייייי

אמבלי

New member
מה? איפה ההופעה באינדיקה????

אל תגיד שהיא בוטלה נווו =/ באתר של האינדיקה רשום שהיא מתקיימת... אבל איזה כייף שיש מופע חגיגי ב-25..אני חייייייבת להיות שם! זה יום לפני הגיוס..אין דבר יותר טוב מזההההה

eladi88

New member
אממממ תבדקי עם הבעלים של המקום

ה 25 יוצא בסוכות... את מתגייסת בסוכות?!

אני רוצה תשובות ברורות תודה

דבר ראשון מה הולך עם ההופעה בבית השיטה מתי היא באיזה שעה וכמה עולה איפה ההופעה בכינרת? כמה עולה ובאיזה שעה וההופעה בורטיגו באיזה שעה וכמה עולה

אני רוצה תשובות ברורות תודה

דבר ראשון מה הולך עם ההופעה בבית השיטה מתי היא באיזה שעה וכמה עולה איפה ההופעה בכינרת? כמה עולה ובאיזה שעה וההופעה בורטיגו באיזה שעה וכמה עולה

אמבלי

New member
לא בדיוק..

אמרתי שזה יום לפני הגיוס.. אני מתגייסת ב-26..שזה איסרו חג..

שניר1984

New member
חחחחחחחח

יש פה אנשים שכבר יודעים יותר טוב מהלהקה איפה הם מופיעים

אאאאאאאמממממממממממאאאאאאא

אני לא מאמינה! אני הכי לא מאמינה! אני כל כך כל כך כל כך אוהבת אותכם !!!!!!! אמפיתיאטרו נתניה ??????? נתניה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה תודה תודהתודה תודה !!!! לכבוד מה? מה מה מה מה מה.. ממתי..כאילו, הזמינו אותכם ?! מרים ? סחתיין

למעלה