לו"ז הופעות רשמי ומעודכן ס*ו*כ*ו*ת*!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
לו"ז הופעות רשמי ומעודכן ס*ו*כ*ו*ת*!!!../images/Emo240.gif

לו"ז הופעות !! ************** 2.10.09
ערב סוכות יום שישי א-י-ל-ת !! מועדון השיבויה המסיבה המרכזית "ערב סוכות" קהל:25+ ******************************** 3.10.09
יום ו' מועדון הRICH ליין הבנות קרן & אליס (ליין הלסביות ) 21+ ******************************************** 7.10.09
סוכות ב' מועדון הCLARA קלרה ת"א צוות א-י-י-ס ! לאחר פגרה ממושכת (קרוב לשנה) ההרכב חוזר להפקה בלתי נשכחת ערב איכותי לנוער ותאכלס המסיבה הכי טובה שתתקיים ב-ע-י-ר! 17+ ******************************************** 9.10.09
סוכות ב' /יום ו' מועדון האקדמיה (מונטפיורי 6 ת"א) DUDI SHARON & JOUEL LIVE SHOWMIX 2009 הרכב הקלאב המוביל בישראל לאחר סיבוב הופעות מצליח בדרום אמריקה חוזרים עם אלבום חדש BOMBASTOS לסיישן מרכזי ומורכב !! 4 שעות: SOLO SET BY MEGA DJ DUDI SHARON במופע המרכזי והמלא של הזמרת והפרפורמרית JOUEL לגלאי 23+ (בקרוב הגרלה ו10 מחברי הפורום יוכלו להיכנס לערב הבומבסטי הזה !! *************************************************
23.10.09 מועדון ה"לאון" חיפה GAP PARTY קהל:גייז 21+ **************************************************
30.10.09 מועדון המינוס 1 ת"א קהל:גייז 24+

לריץ זה 18 + לבנות ..ולבנים אפשר לדבר עם אליס

מעכשיו שתרשום ולא יהיה בעיה בכניסה אבל רצוי כמה שיותר מוקדם , כי רשימות הבנים נגמרות

אור enjoy

New member
באאא ליי ריץ'!!!!!!!!!!!

זה 18+ סבבה שמכניסים כן? או שעושים ממש בעיות.?!

TAL BAR ZOHAR

New member
לחברי הפורום אתם יכולים להגיע למקום

אני מאמין שבסופו של דבר יכניסו את כולם ! אבל שוב זו לא הבטחה כי עד כמה שידוע לי הרשימות חוסלו והולך להיות מפוצץ 0 מקום אני ממליץ להגיע ממש מוקדם!!! כנ"ל לגביי כל ההופעות במהלך סוכות ! .

וואאיי השיבוייה מקום הורס!

מקום חדש שנפתח עכשיו... מממש יפה שם אני שםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!! וואאייי מזמן לא ראיתי את דודי וג'ולהההה חג שמח אנשים...

jakovstyle120

New member
חברה ההופעה באילת בוטלה נכון לעכשיו !! ../images/Emo206.gif

בקרוב ינתנו פרטים נוספים לגביי הופעה שתתקיים ב-15/10 באילת !! חברההה לא יאומן כמה הפתעות מצפות לכם !! הרבה חומרים חדשים, עדכונים מרעננים והרבה הרבה הרבה הרבה כ-י-ף שלא היה ולא נברא !!!!! הצמד היה חסר 3 חודשים ואנחנו הולכים לקבל פיצוי אמיתי וכניסה לתקופה לא נורמלית !! י=ש ל=מ=ה ל=ח=כ=ו=ת !! שיהיה ערב מקסים וסופ"ש נעים לכולנו :) יעקב

TAL BAR ZOHAR

New member
טירוף והפצצה של קטעים חדשים לאחר סיבוב ההופעו

מצפה לכם חג נ-ד-י-ר- במיוחד עם מיקסוסים חדשים ויצירות חדשות שאתם נ-ו-פ-ל-י-ם-!! הופעה חדשה של ה-ה-ה-ה-דיוות הקלאב ג-'-ו-א-ל-!!! וברוב המקומות הגירסא המלאה אחד לאחד דומה לסיבוב ההופעות בדרום אמריקה!

למעלה